Copy

Vi har glædet os til at sende dig denne hilsen spækket med nyheder, gode tilbud og afsløringer. 

Hechmann Running vokser

Lige før årsskiftet passerede Hechmann Running 300 medlemmer og online-løbeklubben vokser stadig. Vi glæder os over, at så mange løbere vælger at bruge Hechmann´s træningsprincipper, har glæde af løbeprogrammerne og bruger vores tilbud om rådgivning og test. 
Heldigvis gør den moderne teknologi og konceptet det muligt, at Hechmann Running kan strække sig ud over de danske grænser. Vi har i øjeblikket medlemmer i England, Norge, Sverige, Færøerne, Grønland og USA som alle løber efter Hechmann-metoden. 

Hechmann Cycling (HC)
- er navnet på den nye søsterklub i Hechmann-familien. Online cykelklubben gik i luften d. 6. februar og fungerer på samme måde som Hechmann Running med medlemsside, cykeltræningsprogram på forskellige niveauer og fællestræning. Træningsprogrammerne er bygget op omkring de 9 træningszoner og efter Claus Hechmanns træningsfilosofi.
Fællestræningen er i øjeblikket online på Zwift, hvor man kan deltage i "HCZ weekly training" hver onsdag kl. 18.00. Har du ikke mulighed for at køre Zwift, kører du bare dagens træningspas på din cykel, som du ellers ville have gjort. Senere på året vil der komme en månedlig cykelfællestræning på landevej. Dette vil enten være en lørdag eller søndag.
Der er rabat på medlemsskabet af Hechmann Cycling, hvis du er medlem af Hechmann Running. Basismedlemsskabet af HC koster 99 kr. men kun 50 kr., hvis du er medlem af begge klubber.
Nyt testcenter på Østerbro
2. februar slog Sparta dørene op for det nye test- og sundhedscenter på Østerbro. Claus tester på livet løs hver tirsdag og torsdag i de nye lokaler, der har fået en kæmpe opgradering. 
Du kan nu, ud over at få lavet Hechmann løbetest, også få lavet Hechmann cykeltest og kombitest på Østerbro. 
Du bestiller tid til test og evt. vejledning på vores onlinebooking

Løbetest og løbesko

- er et tilbud Hechmann Sport i Slagelse har leveret det sidste års tid.
Hechmann Sport testcenter har indgået et samarbejde med Marathon Sport, hvor du nu kan få et godt tilbud på en Hechmann løbetest og et par løbesko. I øjeblikket har Marathon Sport introduktionstilbud på Guldpakken, som de kalder den, til 1.799 kr (normalpris 1.999 kr.). Vil du benytte dig af pakkeløsningen i København skal du købe den enten i Marathon Sports webbutik eller i en af deres to fysiske butikker i København. Her vælger du også den løbesko, du gerne vil have. Testen udføres i Spartas testcenter, og du booker en tid til testen på linket i artiklen ovenfor.
Du kan ikke købe denne pakkeløsning på Hechmann Running medlemssiden, hvis du vil bruge tilbuddet i København - tilbuddet her er kun gældende i Slagelse. 

HMRC
- er navnet på ny dansk licensløbeklub, der er skabt mellem Hechmann Running og Mikkeller Running Club. 
Medlemsskabet af løbeklubben koster 600kr. om året og inkluderer licens, så du kan stille op til div. mesterskaber under DAF, motionsløb for HMRC iført et lækkert sæt klubtøj, som også er med i prisen. 
 
Du melder dig ind i løbeklubben via Hechmann Running og alle kan være medlem uanset hvor i landet de bor.
Medlemsskabet af HMRC er ikke betinget af, at du er medlem af Hechmann Running eller Mikkeller Running Club.
Din træning
Rigtig mange er i øjeblikket igang med at stille skarp på den kommende sæson og ønsker at formtoppe til udvalgte løb. 
Vi kan hjælpe dig godt i mål med en specifik individuel træningsplan, hvor vi ud fra din test, mål og ønsker tilrettelægger træningen, så du kommer sikkert over målstregen. 
Det er ikke kun løbe- og cykeltræning vi hjælper i land, men også kombinationen af de to sportsgrene, som bl.a. mange triathleter gør brug af. 
Løsningen med specifik individuel træning koster 399 kr. pr. måned, og du kan let hoppe tilbage på grundtræningen til 99 kr. pr. måned, når du ønsker det. 
Er du på grundtræningspakkerne i både HR og HC vil du få cykeltræning man-, ons-, fre- og lørdag samt løbetræning tirs-, tors-, lør- og søndage. Her må du selv vurdere, hvilke træningspas der er vigtige for dig. 
 
Fællestræningerne
- er der rigtig godt gang i. 
Der vil igen være meget mere fællestræning i København. Fremover har du mulighed for fællestræning fra Warpigs, Flæsketorvet 25, Kbh hver 1. og 3. lørdag i måneden. Her vil de dygtige Hechmann Running trænere stå klar til at levere træningen fra TrainingPeaks med masser af fokus på teknik, tempo og sparring. Træningen 3. lørdag i måneden er kun for medlemmer af Hechmann Running. Desuden kan du løbe med Mikkeller Running Club hver mandag og torsdag.
9000 Aalborg er kommet godt igang med fællestræning fra Stolpedalsskolen hver den 1. lørdag i måneden kl. 14.00. Træningen er åben for alle interesserede.
Hver tirsdag kl. 17.30 er der træning i Slagelse for medlemmer af Hechmann Running, ligesom de også byder op til åben fællestræning hver den 1. lørdag i måneden.
Du kan se alle træningsaktiviteterne på Hechmann Running medlemssiden og i begivenheder på Hechmann Running Facebookside.
Copyright © 2017 Hechmann Running, Hechmann Cycling All rights reserved.


Vores mailadresse er:
info@hechmannsport.dk

Vil du ændre måden du modtager nyhedsbreve eller ønsker du ikke at modtage dem mere?
Du kan update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hechmann Running · Bredegade 14 · Slagelse 4200 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp