Copy
#devorallibres, el joc de la Barcelona literària

Busquem el #devorallibres de Barcelona 2021!

Del 17 al 23 d’abril, diada de Sant Jordi, entra al web de betevé, participa i guanya premis culturals amb el joc de la Barcelona literària!

Potser ets tu el #devorallibres de Barcelona 2021? T’agrada llegir? Coneixes Barcelona millor que ningú? Si creus que pots ser el #devorallibres de Barcelona, a partir del 17 d’abril, entra al web de betevé, juga i guanya premis culturals. Atenció, perquè el joc dura una setmana, del 17 al 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Cada dia, a primera hora del matí, alliberarem 10 preguntes noves al web. Qui més punts faci, la diada de Sant Jordi serà investit ‘devorallibres’ de Barcelona 2021!

#devorallibres és la proposta de betevé per a la diada de Sant Jordi. Un joc que compta amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, el Gremi de Llibreters de Catalunya i Mercats de Barcelona.

Vull jugar al #devorallibres. Què he de fer?

  • Entra al web de betevé. A partir de dissabte, 17 d’abril, el joc estarà disponible al web de betevé. També pots cercar-lo amb l’etiqueta #devorallibres als perfils socials de betevé a Facebook, Twitter i Instagram.

  • Comença a jugar. Cada dia, fins al 23 d’abril, hi haurà 10 preguntes noves. En total, 70! Trobaràs preguntes sobre la Barcelona literària, història de la ciutat, autors, llibres… Pensa que si jugues des del principi del joc i ho fas cada dia dies, tindràs més possibilitats de guanyar. Al final del primer dia que juguis, et demanarem les dades perquè, si guanyes, ens hem de poder posar en contacte amb tu, oi?

  • Guanya premis. Només per participar-hi, i des del diumenge 18 d’abril, tindrem sortejos diaris que comunicarem a les xarxes socials amb l’etiqueta #devorallibres. Atenció, perquè no premiarem qui més punts faci, sinó tothom qui hi participi! Però si, a més a més, ets un dels dos participants que més punts fa, el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, podràs ser el #devorallibres 2021.

  • I sobretot, diverteix-te, aprèn i comparteix! El #devorallibres és un joc, així que el més important és que t’ho passis bé, reptis els amics, coneguts, companys de feina, de classe, a veure qui obté més punts. La diada de Sant Jordi, desbloquejarem totes les respostes perquè vegis on has fallat. I podràs tornar a jugar-hi tantes vegades vulguis!

🌹 📖 Sant Jordi 2021 a Barcelona | Llibres, roses, signatures… Et proposem activitats i detallem les restriccions previstes

Què puc guanyar al #devorallibres?

Vuit premis culturals cedits per editorials i altres col·laboradors. Gràcies a tots ells per col·laborar amb el projecte #devorallibres de betevé!

  • Editorials: Angle Editorial, Bindi Books, Ara Llibres, Blackie Books, Castellnou Edicions, Comanegra, Cossetània, Edebé, Edicions del Periscopi, Editorial Combel, Editorial Gustavo Gili, Editorial Mediterrània, Editorial Pol·len, El cep i la Nansa, Grup Enciclopèdia (Bridge, Catedral, La Galera, La Galera Young, Univers), Grup 62, La Topera Editorial, Mosaics Llibres, Nanit, Penguin Llibres (Alfaguara, Beascoa, Montena, Rosa dels Vents, B de block), Planeta, Publicacions Ajuntament de Barcelona, Rosa dels Vents.

  • Altres col·laboradors: Grup Focus, TNC, La Filmoteca, Teatre Akadèmia, Teatre Gaudí Barcelona, Foto Colectania, Cripta Gaudí de la Colònia Güell, Museu de Cera, Gaudí Experiència, Bodega Amposta i Mercats de Barcelona.

La diada de Sant Jordi farem públic el nom del guanyador del joc, que serà aquell que més punts faci en total. Entre tots aquells que hi participin, sortejarem set paquets culturals del 18 al 23 d’abril. Només cal participar en el joc per guanyar aquests premis, no cal ser qui més punts faci!

Qui és l’autor del #devorallibres?

Les 70 preguntes del #devorallibres les ha fet en Pau Clua, un guionista, periodista i escriptor de Barcelona. Entre moltes altres feines de redacció que no hi cabrien en dues línies, ha treballat en diversos programes, documentals i sèries de betevé i de TV3, i ha escrit llibres infantils i per a adults per a RBA i Penguin Random House. Ara per ara, segons ens diu, somia que la nova normalitat no sigui com la d’abans. La seva expertesa en la ciutat i els seus barris, en la literatura i els llibres, i el seu to lúdic i divulgatiu, han estat clau perquè #devorallibres hagi estat possible, tant aquest any com l’any passat. Gràcies, Pau, no ho hauríem pogut fer sense tu!

#devorallibres, un projecte a quatre bandes

Els valors de betevé, el mitjà de comunicació públic de Barcelona, són el servei públic, la qualitat i la proximitat. El suport i la difusió de la cultura i la lectura que fan Biblioteques de Barcelona i el Gremi de Llibreters de Catalunya, així com la proximitat que exerceix Mercats de Barcelona als barris, són també eixos estratègics per a betevé.

Per això, ens donem suport per a fer projectes com el #devorallibres. Fer cultura, divulgació i exercir la proximitat és una obligació per a un mitjà públic, i per això és important trobar col·laboradors que comparteixin els mateixos objectius: fer arribar la cultura a tothom i donar suport al comerç de proximitat perquè els barris continuïn tenint vida.

Preguntes freqüents #devorallibres?

Quan comença? Dissabte, 17 d’abril, a les 9.30 h.

Com puc jugar-hi? Has d’entrar al web de betevé o bé cercar l’etiqueta #devorallibres als perfils socials de betevé a Facebook, Twitter i Instagram.

Com funciona? Molt fàcil! Hi entres, t’hi registres -necessitem les teves dades per posar-nos en contacte amb tu si guanyes ;-)-, i ja pots jugar-hi!

Quant dura el joc? 7 dies, del 17 al 23 d’abril. Però pots començar a jugar-hi qualsevol dia, inclús el dia 23, i fer tot el joc d’un sol cop. Et recomanem, però, que comencis des del principi. Tindràs més possibilitats de guanyar premis!

Quantes preguntes són? 70 preguntes en total. Cada dia afegirem 10 preguntes noves.

Qui guanya? Hi ha un premi que anirà al participant que més preguntes encerti al final del joc, i set premis que se sortejaran entre tots els participants diaris del joc. En aquest cas, no és necessari que siguis qui més punts fa, només hi has de participar per poder guanyar un premi diari.

Quan acaba el joc? El 23 d’abril a les 18 h. Tot i que després deixarem el joc en obert perquè tothom hi pugui jugar, però sense opció a premis. També podràs consultar totes les respostes del joc per veure quines has fallat.

Si no he començat a jugar el primer dia del joc, puc afegir-m’hi després? Sí, pots sumar-te al joc en qualsevol moment del 17 al 23 d’abril, tot i que, com més aviat t’hi sumis, més possibilitats de guanyar premis tindràs!

Sabré quants punts faig cada dia? Sí, cada dia, al final de les 10 preguntes del dia, et direm quantes n’has encertat, però no podràs saber les respostes correctes fins al dia 23 d’abril, quan les deixarem en obert. Així, podem garantir que tregui més punts qui més en sap!

Tinc problemes per jugar-hi. Què faig? Posa’t en contacte amb nosaltres a través de Twitter, Facebook o Instagram amb l’etiqueta #devorallibres i t’ajudarem a resoldre els teus dubtes!

Segueix-nos:

Facebook iconTwitter iconInstagram iconYouTube iconLinkedIn iconWebsite icon

Copyright (C) 2021 betevé. All rights reserved.

Actualitzar preferències | Donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp