Copy

View this email in your browser

Divendres, 31 de desembre, a les 23 h | A la televisió, la ràdio, Movistar+ (canal 160), el web i l’aplicació

Ja eren uns quants anys encarregant-se de les campanades radiofòniques de betevé, i ja tocava vestir-se oficialment de gala i saltar a les pantalles de tot Barcelona (i el món) per acomiadar un any mogudet i desitjar un millor 2022. Si bé la situació actual no ens permet una gran celebració, en Jordi i l’Alvie han estat previsors i, en un viatge temporal des del passat més recent, en què la gresca i xerinola encara eren una opció, us han preparat una gala especial de les que fan goig.

En l’especial ‘Habitació 2022′ trobareu actuacions, convidats de tota mena i un repàs del millor que ens ha deixat l’any. I fins i tot, un cos de ball. Tot, per recordar les millors cançons, els moments més icònics de la cultura popular o el més destacat de la moda, amb l’estilista particular de l”Habitació 910’, l’Uriolo.

Rebem la Charas Vega, l’astròloga digital rere el compte @charcastrology, que ve per repartir llenya a cada signe zodiacal de cara al 2022, i homenatgem les festes i l’oci nocturn amb la companyia d’alguns dels seus agitadors més petards: la Puy de Churros con ChocolateDJ Purpur del Moog i en Paco Palmero del Dirty de Razzmatazz. A més, Loli Zazou, de la House of Choice, és l’encarregada de fer-nos ballar al llarg de tota la gala amb el seu domini dels plats.

I com que una gala d’aquestes característiques no és el mateix sense música en directe, disposem d’un cartell en què hi ha el millor del pop underground del moment: CabiriaSimonaLVL1Rakky RipperNeishaGitano del FuturoURI i fins i tot AL-V, que se suma a la festa. Música, entrevistes, records, el cotilló i el raïm a punt! Tot preparat per les campanades més pop de la història de betevé, que donarem amb la companyia de la inigualable Brigitta Lamoure.

Més de 9 hores de música per celebrar la darrera nit de l’any a betevé

Divendres, 31 de desembre, a partir de les 21.30 h, i fins a les 7 h

Abans i després de l’especial ‘Habitació 2022’, betevé ha preparat més de 9 hores de música. A continuació us detallem la música de la qual podreu gaudir la darrera nit de l’any:


 
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
LinkedIn

Descarrega't l'aplicació de betevé:

  

© betevé, 2021. Tots els drets reservats.
Donar-se de baixa