Copy

View this email in your browser

‘Estudi Tísner’, una mirada alternativa a la cultura de Barcelona

El nou format, que s'estrena dimecres, 11 de maig, es podrà seguir de dilluns a dijous, a les 16.30 h, a la televisió, a Movistar+, al web i a l'app

A partir de dimecres, 11 de maig, obrim a betevé l”Estudi Tísner‘. Cada dia, de dilluns a dijous a les 16.30 h, la Laura Sangrà i la Núria Dias posaran el focus en aquelles professions que sovint no són al centre de la fotografia, però sense les quals la imatge de la cultura es veuria borrosa o mal enfocada.

Amb l’ajuda de les persones convidades, però també de connexions en directe i reportatges, l’equip d”Estudi Tísner’ ens ajudarà a il·luminar aspectes poc coneguts de les diferents arts. Pel nostre estudi de la plaça de Tísner passaran professionals de la sastreria, l’arquitectura, l’edició literària, la producció musical, l’edició cinematogràfica, la restauració d’art o l’escenografia, que ens ajudaran a tenir una instantània completa, polièdrica i molt detallada de la cultura a Barcelona.

Quan i on puc seguir ‘Estudi Tísner’?

  • De dilluns a dijous, a les 16.30 h a la televisió (redifusió a les 21.30 h), a Movistar+ (canal 160), al web i a l’app.
  • En qualsevol lloc i moment, al web, a l’app i a les xarxes socials amb l’etiqueta #EstudiTísner.

 
Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
LinkedIn

Descarrega't l'aplicació de betevé:

  

© betevé, 2022. Tots els drets reservats.
Donar-se de baixa