Copy

betevé completa la transició a l’HD

A partir de dilluns, 22 de març, arribarà l’emissió en alta definició a la televisió, l’últim pas en la transició completa de betevé a l’HD

Dilluns, 22 de març, betevé iniciarà les emissions de televisió en HD. Aquest és el darrer pas en la implementació de l’alta definició a betevé, que ja ofereix continguts en HD al web i al canal de YouTube.

Per tal de gaudir de l’emissió de televisió de betevé en HD, cal resintonitzar el televisor. Depenent del fabricant, aquesta resintonització es pot fer de manera parcial o manual i que afecti només el canal de betevé, o bé caldrà fer una resintonització completa de l’aparell. En tots els casos, i si mires betevé a través de la TDT, trobaràs l’emissió en HD al mateix canal de sempre, el 26.

Preguntes freqüents sobre l'HD

He de fer alguna cosa per veure betevé en HD al meu televisor?
Sí. Cal que resintonitzis el televisor. Atenció, perquè, segons el fabricant, la resintonització pot ser parcial o manual i que afecti així només el canal de betevé, o bé completa. En tots els casos, i si mires betevé a través de la TDT, trobaràs l’emissió de betevé en HD al canal de sempre, el 26.

Què passa si el meu televisor no accepta l’HD?
No podràs veure betevé en HD a la televisió, però podràs continuar mirant betevé tal com feies fins ara. Si vols mirar continguts en alta definició, pots fer-ho a través del web o del canal de YouTube de betevé, sempre que el teu ordinador o mòbil siguin d’alta resolució.

Què notaré amb el canvi a HD de betevé a la televisió?
Podràs gaudir d’una imatge molt més nítida i amb més detall, de millor qualitat.

Què passa si jo miro betevé a través de Movistar+?
L’emissió a través de la plataforma Movistar+ serà com fins ara.

Els continguts del web de betevé estan en HD?
Sí, els continguts del web de betevé també són en HD. De fet, molts dels continguts que tenim disponibles al web ja estan en alta definició, com per exemple, la sèrie ‘Les molèsties’ o el format de música en directe ‘Feeel’, entre d’altres. Tingues en compte que la qualitat de la imatge que obtinguis pot variar segons el model del teu ordinador o mòbil i de la velocitat de la connexió.

Els continguts del canal de YouTube de betevé estan en HD?
Sí, la majoria de continguts que tenim disponibles al canal de YouTube de betevé estan en HD.

Si tens alguna consulta o dubte més al respecte, contacta amb nosaltres a través dels perfils socials de betevé a Twitter, Facebook, Instagram o Linkedin, o bé a través del correu electrònic info@beteve.cat.

Si ens mires a través de la TDT, cal que segueixis aquests passos:

  • Accedeix amb el comandament a distància al menú general

  • Busca l’apartat Configuració/Ajustos. El nom exacte pot variar segons cada fabricant

  • Selecciona l’opció Cerca de canals i/o automàtica. Atenció, en alguns casos és possible que puguis fer una actualització parcial o manual només del canal de betevé, però alguns fabricants només permeten la resintonització total de l’aparell.

  • Espera que es completi la cerca.

  • I comença a gaudir dels continguts de betevé en HD a la televisió!

Si ens mires a través del web o del canal de YouTube, de fet, ja estàs gaudint dels continguts de betevé en alta definició.

Si ens mires a través de Movistar+, no cal que facis res. L’emissió en aquesta plataforma no canviarà.

💨 Posa’t a prova amb 1️⃣5️⃣ preguntes ràpides sobre Barcelona!
Twitter iconFacebook iconInstagram iconYouTube iconLinkedIn icon

Copyright (C) 2021 betevé. All rights reserved.

Actualitzar preferències | Donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp