Copy
betevé

🌹 📖 Especial Sant Jordi en directe

Divendres, 23 d’abril, a partir de les 12.15 h a la televisió, el web, el canal de YouTube, Facebook i Twitter

Aquesta diada de Sant Jordi, divendres 23 d’abril, betevé oferirà un programa especial. L’equip d’‘Àrtic’ obrirà el seu plató per establir connexions en directe amb els serveis informatius i la Brigitta Lamoure, que estaran repartits per la ciutat.

El programa, que tindrà lloc entre les 12.15 i les 13.45 h, estarà presentat per Anna Pérez Pagès i comptarà amb la presència de Carmen Cortés Vidal, que serà l’encarregada de donar pas a les connexions en directe dels serveis informatius a llocs com la plaça Reial, la Rambla, el passeig de Gràcia, el Palau Robert o el passeig Lluís Companys. Per la seva banda, la Brigitta Lamoure connectarà des de la Rambla del Poblenou i alguns interiors d’illa.

A banda de les connexions en directe, al plató comptarem amb els reporters de l’Àrtic Josep París i Esther Castarnado, amb qui parlarem de les noves llibreries que han obert recentment a la ciutat, com la llibreria Finestres. També ens acompanyaran alguns col·laboradors habituals del programa, com el Manel Carrasco, amb qui repassarem les millors adaptacions cinematogràfiques d’obres literàries de la història o la Núria Dias, que farà un repàs de totes les activitats que tindran lloc durant la tarda i el vespre de la diada de Sant Jordi a Barcelona.

El programa especial de Sant Jordi 2021 es podrà seguir de 12.15 a 13.45 h a través de la TDT, Movistar +, el web, les xarxes corporatives de betevé a Facebook i Twitter i pel canal de YouTube.

Facebook iconInstagram iconTwitter iconLinkedIn icon