Copy

Beste relatie,

Sinterklaas is nog maar net vertrokken of de Kerstman staat weer voor de deur. Wij komen je in deze dure periode graag tegemoet door korting te geven in onze webshop en in de salon. Je ontvangt bij aankoop van 1 product 5% korting en vanaf 2 of meer producten 10% korting*. Bovendien pakken wij je cadeaus extra feestelijk in!

Met vriendelijke groet,
Malika Skin

*Deze actie loopt t/m 31 december 2020 en geldt niet voor cadeaubonnen.

Protect your skin
De antioxidanten van SkinCeuticals zijn onmisbaar voor je huid. C E Ferulic is onmisbaar voor iedere vrouw! Het is een uniek serum met een hoge concentratie vitamine C dat vrije radicalen tegenhoudt en huidverkleuring en fijne lijntje vermindert, met een stralende en gezonde huid als resultaat.

SHOP ONLINE

Sssst….schone slaapster!
Met het Serum 16 van Cosmedix wordt de huid van binnenuit vernieuwd terwijl je slaapt. Een goede reden om in deze donkere dagen extra vroeg naar bed te gaan. Bij het ochtendgloren voelt je huid zacht en plumping aan.

SHOP ONLINE

Revolutionaire anti-aging
Drie ultieme anti-aging producten die je jeugdige huid tevoorschijn halen, rimpels en fijne lijntjes verminderen en de celvernieuwing in je huid stimuleren. Je huid ziet er jonger uit, straalt weer en voelt heerlijk glad. Een prachtige set voor onder de boom.

SHOP ONLINE

Happy Treatment
Geef je dierbare een weldadige ervaring buitenshuis cadeau met een cadeaubon van Malika Skin. Een behandeling is al verkrijgbaar vanaf € 99,-.

Bestel uw cadeaubon via info@malikaskin.nl

*Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 50,- tot maximaal € 250,- en een jaar geldig na uitgifte.
 

Joyce is genomineerd voor beste Cosmedix consulente van Nederland! Daar is Malika Skin natuurlijk supertrots op! Eind december is de bekendmaking! You go girl!

Gratis kerstcadeau
Heb jij een behandeling gepland staan, dan sturen wij een kerstkaart met een gratis behandeling naar je beste vriend(in), kennis, collega of familielid. Vraag in de salon naar de actievoorwaarden.

Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp