Copy
Goed beschermd de zomer in
 

Goed beschermd de zomer in

Met de zomervakantie voor de deur is het extra belangrijk de juiste zonneproducten in te slaan; afhankelijk van je huidtype, die rekeninghouden met de reeds opgedane onzichtbare huidschade en afgestemd op je vakantie. Lig je languit op het strand, maak je trektochten in een ver oord of dobber je op zee? De juiste zonnefactor afgestemd op de behoefte van je huid is een must!
 
Wil je weten welk product, met welke factor je nodig hebt om jouw huid gedurende de zomervakantie extra te beschermen? Zodat jij niet vroegtijdig het risico op rimpels, een slappe huid, ouderdoms- of pigmentvlekken en nog veel erger huidkanker loopt. Malika Skin, specialist in huidverzorging en bescherming, adviseert je graag.
 
En vergeet niet; een mooie huid begint bij gezond eten en drinken. Geniet van de zon, maar doe het met mate, zo maak je vitamine D aan en is zonlicht goed voor je humeur.
 
Kom naar Malika Skin en laat je adviseren of shop een van de zomeraanbiedingen.
 
Malika Skin
Versterk je natuurlijke uitstraling.

Laviesage vakantieverpakking t.w.v. € 53,90 nu voor € 35*

Om veilig van de zon te kunnen genieten, voed en bescherm je je huid op natuurlijke wijze van binnenuit met de supplementen van Laviesage: Skin Balance en Skin Protect.
Inhoud vakantieverpakking:
Skin Balance 60 + Skin Protect 30
GRATIS VitaSkin-C 60 t.w.v. € 17,95 
GRATIS toilettasje t.w.v. € 3,95

 
Voor de Nederlandse zon is een dosering van 4 Skin Balance + 2 Skin Protect per dag voor volwassenen voldoende. Voor landen met meer zonkracht is het voor mensen met een gevoelige en lichte huid verstandig om 6 Skin Balance + 3 Skin Protect per dag te gebruiken.

Institut Esthederm strandtas of toilettasje incl. reisverpakking*

Institut Esthederm garandeert als eerste een perfecte bescherming in de zon. Ingrediënten in deze producten activeren de melanineproductie waardoor je huid op natuurlijke wijze beschermd is tegen de schadelijke effecten van de zon.
Ontvang nu bij aankoop van twee Institut Esthederm verzorgingsproducten gratis de Esthederm strandtas óf het toilettasje inclusief Prolongateur de bronzage reisverpakking (30 ml).

 
*zolang de voorraad strekt.
 
Copyright © 2017 Malikaskin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp