Copy
MOOI, GEZOND EN VITAAL

MOOI, GEZOND EN VITAAL

Let’s juice healthy
Overgewaaid uit Amerika en een ware hit: het drinken van pure bleekselderijsap. Wellicht heb je er al van gehoord, van collega’s, in de trein, of via instagram. Het drinken van pure bleekselderijsap, zonder vezels en zonder andere toevoegingen op de nuchtere maag, het liefst een half uur voor het ontbijt, doet werkelijk wonderen.

Je huid wordt mooier, je lijf sterker, energieker, schoner, gezonder, fitter én soepeler. De sap van bleekselderij werkt vocht afdrijvend, breekt op natuurlijke wijze vetcellen af, is goed voor de spijsvertering en het voorkomt een hoge bloeddruk. Het bevat namelijk een fytochemische stof die de bloeddruk en het cholesterolgehalte verlaagt. Daarnaast verhelpt dit frisse groen kruid nog vele andere gezondheidsklachten, zoals een opgeblazen gevoel of het maagzuur. Bovendien werkt het antibacterieel. Zo worden toxines, als zware metalen en chemicaliën, die onbedoeld in ons lichaam rondzwerven, losgemaakt en opgeruimd.

Waarom alleen het sap en niet de pulp?
De vitaminen en mineralen van de bleekselderij worden in de vorm van pure sap sneller en beter door je lichaam opgenomen, waardoor je lichaam er meer profijt van heeft. De pulp is niet slecht maar werkt vertragend door de vezels en is minder effectief. Kortom: er is geen reden om niet aan de pure bleekselderijsap te gaan! Probeer het en je zal zien dat je in een mum van tijd een stralende huid hebt en je lijf sterker en energieker is.

Zo maak je pure bleekselderijsap:

  • Was 3 tot 5 stengels
  • Gebruik een sapcentrifuge
  • Belangrijk: drink het sap direct na het bereiden, puur en op de nuchtere maag. Tip: wennen aan de smaak, drink het dan om de dag! Kun je er maar niet aan wennen? Vooruit dan mag jij voor deze ene keer er een groene appel aan toe voegen.

Wil je jezelf echt resetten of ben je toe aan een gezonde detox? Maak dan een afspraak bij Malika Skin voor een detox gezichtsbehandeling met een persoonlijk voedingsadvies.

BOEK EEN AFSPRAAK

Team Malika Skin
Happy Healthy Aging

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 en zaterdag van 9.00 - 17.00.
Copyright © 2019 Malikaskin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp