Copy

Beste relatie,

Verwen je vader met Vaderdag met een Body & Skin Boost: een uitdagende lichaamstraining met een motiverende personal trainer én een ware zuurstofbehandeling voor de huid vanuit een luie stoel! Welke stoere vader wil dat nou niet? Het leuke is dat je dit vaderdagcadeau ook samen met je vader kunt doen. Wil je meer weten over deze actie, lees er hieronder alles over.

Met vriendelijke groet,

Team Malika Skin

PS. We zijn nog steeds bereikbaar voor een GRATIS online huidadvies!
Geef de stoerste vader met Vaderdag
een Body & Skin Boost!**

Een stoere, fitte en gezonde vader, wie wil dat nou niet? Met de Body & Skin Boost gaat dat zeker lukken. Dit vaderdagcadeau bestaat namelijk uit een sportief en een relaxt gedeelte.

De Body Boost:
Na de intake en lichaamsanalyse* krijgt je vader een 60 minuten durende uitdagende training op maat. Onder begeleiding van een personal trainer van Anytime Fitness in Hilvarenbeek werkt hij aan zijn conditie. Supergezond. Hij zal met een heel voldaan gevoel aan zijn tweede cadeau willen beginnen…de Skin Boost!

De Skin boost:
Na de intake en professionele huidscan, wacht hem een heerlijke Skin Boost op maat bij ons in de salon. De behandeling bestaat uit een grondige reiniging, een peeling, een relaxte massage en een zuurstofbehandeling die zijn huid een extra gezonde boost geeft.

En denk je, dit vaderdagcadeau voor € 100,- (normaal € 160,-) geef ik mijn vader, maar ik wil de Body & Skin boost ook voor mezelf, dan bestel je de Body & Skin Boost voor 2 personen voor slechts € 180,- (normaal € 320,-). Net zo makkelijk en nog gezellig ook.

Let wel; dit aanbod is alleen geldig voor de stoerste vader!

BESTEL BODY & SKIN BOOST VOOR 1 PERSOON
BESTEL BODY & SKIN BOOST VOOR 2 PERSONEN

* Lichaamsanalyse: Meting van vetmassa, spiermassa en lichaamswater. Zelfs vet- en spiermassa worden segmentaal gemeten. Dit geeft inzicht in je lichaamssamenstelling gebaseerd op exacte data.
 
** Deze actie is alleen geldig voor de stoerste vader, te bestellen tot 18 juni 2020, in te wisselen tot uiterlijk 1 november 2020. De training zal bij Anytime Fitness in Hilvarenbeek gehouden worden.  Deze actie is niet deelbaar, m.u.v. de bon voor 2 personen, en niet geldig in combinatie met andere acties.

Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp