Copy

Beste relatie,

Wil jij een frisse, stralende en egale huid? Dan is de herfst het ideale jaargetijde om je huid goed te reinigen met een peeling. Het voordeel van peelen is dat de huid zijn stevigheid weer terugkrijgt. Bovendien is een peeling tegenwoordig geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor de meest gevoelige. Zeg dus dag tegen pigmentvlekken, fijne rimpeltjes, rosacea, acne en dode huidcellen en boek een peelingkuur. Als klap op de vuurpijl ontvang je van ons een CADEAUBON t.w.v. € 75,-. Lees hieronder wat deze kuur inhoudt.

Met vriendelijke groet,

Team Malika Skin

Boek nu een complete kuur en ontvang een cadeaubon t.w.v. € 75,-.*
Peelen, ook voor de meest gevoelige huidtypen

Regen, donkere wolken en nog eens regen… De herfst kent weinig zonuren en is daarom het ideale jaargetijde om de huid te reinigen. Peelen is de manier om dode huidcellen te verwijderen. Je huid krijgt een frisse en egale uitstraling.

Peelen exfolieert de huid, verwijdert overtollig talg en dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypen. Of je nu last hebt van acne, pigmentvlekken of fijne lijntjes. Dode huidcellen worden op een milde wijze verwijderd en na een aantal behandelingen wordt de huid weer fris en egaal. Zichtbare huidschade - ten gevolge van overmatige zonuren en vrije radicalen - verdwijnt als sneeuw voor de zon. De huid wordt weer steviger en stralender.

Maak je een afspraak voor een kuur, dan beoordelen wij in de salon welk type peeling en welke producten voor jouw huid het beste zijn.

De complete kuur bestaat uit 6 uitgebreide professionele behandelingen en kost € 675,-.

BOEK EEN PEELINGKUUR
Wil je weten wat een peeling inhoudt, bekijk dan hier ons filmpje.

* De cadeaubon is niet op naam. Mooi meegenomen en handig om iemand anders hiermee te verrassen! De cadeaubon is te besteden in de salon, aan producten of behandelingen. De cadeaubon is niet geldig in combinatie met andere acties. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en is tot een jaar na uitgifte geldig.

Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp