Copy
EEN GEZONDE HUID BEGINT BIJ EEN GEZOND LICHAAM
EEN GEZONDE HUID BEGINT BIJ EEN GEZOND LICHAAM

Zie je na het zoveelste dieet door de bomen het bos niet meer. Heb je alle vetten vervangen en ben je overgestapt op lightproducten? Grote kans dat je huid uitdroogt. Het smeren van een vette crème heeft dan weinig effect. Je huid dient ook van binnenuit gevoed te worden. Een totaalaanpak is dan ook een must voor een gezonde huid: juiste voeding en supplementen, een goede verzorging thuis, sporten, slaap en de gezichtsbehandelingen op maat bij je huidspecialist.

Je hele hormoonhuishouding, de werking van je organen bepalen voor een groot deel de conditie van je huid. Juiste voeding zorgt voor de bouwstenen voor een optimaal en gezond lichaam. Roomboter, vette vis en olijfolie zijn in veel keukens vervangen door margarine, magere witte vis en kokosolie. Maar juist goede vetten voeden je huid. Uiteraard leveren voldoende beweging en slaap (8 uur per nacht) ook een bijdrage aan een gezond lichaam. Pas dan kan de huidspecialist met een behandeling op maat voor een optimaal zichtbaar resultaat gaan.

Heb jij vragen over voeding en of supplementen of wil je meer informatie stel ze rechtstreeks aan de voedingsspecialist van LavieSage op donderdag 22 februari bij Malika Skin. Kom langs of bel om zeker te zijn van een plek 013 - 5055201.

Je innerlijk en uiterlijk in harmonie,
Malika Skin


Save the date

• 22 februari   -   Laviesage Detox Challenge:
                              Gratis huidanalyse & -advies van dé detox specialist

• 5 maart         -   Peggy Saris dé permanente make up professional
Abonneer op Malika Skin voor het laatste beauty nieuws
Copyright © 2018 Malikaskin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp