Copy
STRALEND & LUXE
NEW BIJ MALIKA SKIN
JONGER, STERKER EN STEVIGER
Ervaar de revolutionaire Ultralift en je gezicht verjongt, wordt weer veerkrachtig en stevig. Ultralift prikkelt en stimuleert onderhuids je gezichtsspieren door elektrische impulsen. De doorbloeding in je huid wordt weer op volle toeren gebracht en worden de collageenaanmaak en celregeneratie versneld. Een ware boost voor je gezicht! Zeg dag tegen fijne lijntjes en ervaar het veerkrachtige resultaat, nu alleen voor jou als vaste klant met korting.

Boek nu de Maak kennis met Ultralift voor slechts 129,- euro gedurende 90 minuten (normaal 145,- euro) in januari of februari 2018.
*Kennismakingsactie Ultralift is geldig voor vaste klanten en in de maanden januari en februari 2018.
MALIKA SKIN TROTS OP STERRENSTATUS...
Dat Malika Skin alleen met de allerbeste huidproducten werkt werd onlangs weer bevestigd met de verkiezing van World’s Best Spa Brand. Het favoriete merk van veel BN-ers gebruikt Malika’s Team sinds jaar en dag.
“Trots dat !QMS hier op het schap in de salon voor de derde keer op rij als World’s Best Spa Wellness merk is uitgeroepen. !QMS staat bekend om “het vullen” van je huid met huid identieke collageen. Zeker klanten van mij boven de 30 jaar zien en voelen huidverbetering.”
Ben je nog niet bekend met !QMS, boek dan Maak kennis met !QMS en ontvang 25,- euro korting op de behandeling* (normaal 99,- euro).
*Alleen geldig voor !QMS kennismakingsbehandeling in de maanden januari en februari 2018.  
LUXE TRAVELSETS VOOR HEM ONDER DE BOOM
Sepai, Perricone, PCA skin en !QMS hebben speciaal voor de reislustige man heerlijke luxe travelsets voor onder de boom. Is je man veel op reis, dan heeft zijn huid het zwaar te verduren. Verwen hem dus extra tijdens de feestdagen met een van deze heerlijke luxe reissets. Ook geschikt voor in de handbagage!
*Zolang de voorraad strekt.
STRALEND MOOI DE FEESTDAGEN DOOR
“Stress, overleef ik wel de feestdagen dit jaar?”…Boek tijdig een ontspannen gezichtsbehandeling in december en kom stralend de feestdagen door!

Boek hier je afspraak
Abonneer op Malika Skin voor het laatste beauty nieuws
Copyright © 2017 Malikaskin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp