Copy

HOE ZIT HET MET JOUW VETZUREN?

Omega-3 zorgt voor een perfecte conditie en hydratatie van huid en haar, geeft energie, houdt je suikerspiegel op peil, houdt de bloedvaten gezond en werkt ontstekingsremmend. Een droge huid, eczeem, allergieën, astma, artritis, maar ook hartkwalen, stress en het disfunctioneren van het immuunsysteem, hebben allemaal te maken met vetzuurtekorten of een verstoring in de vetbalans. En omdat je lichaam deze essentiële vetzuren niet zelf maakt, is het een absolute must omega-3 aan je dagelijkse voeding toe te voegen.

“Sinds ik dagelijks omega-3 drink, voel ik mij veel beter. Ik sport meer, herstel sneller en heb eigenlijk nooit meer last van een vale teint op mijn gezicht. Ik denk trouwens dat het óók wat doet met mijn overgangsperikelen.”
Malika Skin heeft sinds kort de zuiverste omega-3 olie in haar salon! Deze is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat alleen maar olie van verse traceerbare Arctische wilde vis, verrijkt met organische koudgeperste olijfolie en vitamine D3. Daarnaast is deze pure omega-3 olie, die een frisse smaak van natuurlijk citroen heeft, alleen in vloeibare vorm verkrijgbaar. Dat is beter dan olie in capsules. De cellen in je lichaam kunnen de vloeibare vorm versneld opnemen, waardoor je veel eerder resultaat ervaart.

TEST JE VETZUURBALANS
Natuurlijk weet je niet of je vetzuurbalans vandaag de dag goed is. Daarom kun je vanaf nu eenvoudig je vetzuurbalans meten middels een bloedtest.

Wil jij weten hoe jouw vetzuurbalans is? Maak dan een afspraak bij Malika Skin en doe de bloedtest*.

AFSPRAAK MAKEN VOOR BLOEDTEST
PS: raadpleeg eerst de huisarts als je antistollingsmiddelen gebruikt, zwanger bent of het product aan een kind jonger dan 1 jaar wilt geven. En nee, je hoeft niet nuchter te zijn.
We zien je graag bij Malika Skin,
 
Happy Healthy Aging
Team Malika Skin
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 en zaterdag van 9.00 - 17.00.
Copyright © 2019 Malika Skin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp