Copy

Beste relatie,

Ook in de zomervakantie kun je bij ons gewoon terecht voor een uitgebreide professionele behandeling. Laat de zon maar schijnen, want alleen jij profiteert de gehele maand augustus van Tropenkorting bij Malika Skin. Wil je weten hoe, hieronder lees je er alles over.

Met vriendelijke groet,

Team Malika Skin

PS: Koop je na de behandeling - met Tropenkorting - drie verzorgingsproducten, dan ontvang je van ons een heerlijk zomers cadeau!

Tropenkorting bij Malika Skin

Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de korting!*

Als vaste klant van Malika Skin profiteer je de gehele maand augustus van een zomerse korting op je behandeling. De temperatuur is je kortingspercentage. Dus hoe hoger de temperatuur, hoe hoger je korting. Dus laat de zon maar schijnen en wie weet ontvang jij straks wel 30% Tropenkorting*! Boek nu jouw behandeling en geniet van dit geweldige aanbod!

!QMS Collageen Oxygen Boost Treatment 60 min € 135,-

BOEK NU

Cosmedix Vitamine B & C Summer Glow 60 min € 110,-

BOEK NU

SkinCeuticals Antioxidanten Vitamine C Summer Boost 60 min € 125,-

BOEK NU

*Deze Tropenkorting is alleen van toepassing op de drie bovenstaande behandelingen en geldig van 1 t/m 31 augustus 2020, niet in combinatie met andere acties. De temperatuur op de dag van behandeling geldt als kortingspercentage. Koop je na de behandeling drie verzorgingsproducten in de salon dan ontvang je een cadeau van Malika Skin. Dit cadeau-aanbod is alleen geldig in deze combinatie en in de salon.

Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp