Copy

Beste relatie,

Ondanks de maatregelen rondom het Corona virus willen we er met de feestdagen iets moois van maken. Sinterklaas vieren we dit jaar bij voorkeur alleen met het gezin, dus zonder familieleden en/of vrienden. Kerst is nog onzeker. Maar om niet bij de pakken ;-) neer te zitten, is ons motto: focus op wat wèl kan. Laten we daarom samen de feestdagen - hoe klein ook - groots uitpakken!

Het online shoppen is nu al een stuk populairder dan afgelopen jaar. Wij willen natuurlijk iedereen op tijd verrassen met de fijnste cadeaus tijdens de feestdagen. Zorg daarom dat je dit jaar je favoriete huidverzorgingsproducten, de oogverblindende make-up, de ultieme behandeling, of die doeltreffende supplementen van het verlanglijstje, op tijd besteld. Zo maken we er samen toch nog iets moois van.

Met vriendelijke groet,
Team Malika Skin

Happy Autumn

Het herfstseizoen en de wintertijd vragen om een rijkere huidverzorging, die naast vochtinbrengend ook extra voedend is. De verwarming gaat aan, dat betekent dat de huid sneller uitdroogt. Daarnaast is dit ook het jaargetijde om met een goed boek voor de haard op de sofa te liggen en jezelf te verwennen met een overheerlijk masker.

SHOP ONLINE
You are so beautiful

Maak jezelf weer helemaal mooi met de ‘cruelty free’ make-up van Delilah. Of je nu voor een prachtige natural look gaat of een avond make-up, Delilah heeft voor ieder wat wils. Wil je een make-up advies op maat, kom dan gerust naar de salon. Wij helpen je graag.

Winnaar Dutch Beauty Award 2020

Éminence Organics is winnaar van de Dutch Beauty Award 2020 in de categorie "Beste beauty behandeling”. Gezicht, nek en schouders worden behandeld en gemasseerd. Stress en gespannen spieren ontspannen dankzij de zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics. Een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. Ervaar de Éminence Organic Touch Treatment zelf of geef een ander deze ervaring een ander cadeau.
BOEK HIER DE ÉMINENCE ORGANICS BEHANDELING
Geef eens een schoonheids- behandeling cadeau!

Het ultieme cadeau is een ontspannen behandeling op maat door een van onze specialisten in de salon. Er is al een behandeling vanaf € 99,-. Met een cadeaubon* van Malika Skin geef je je dierbare een weldadige ervaring, buitenshuis!

*Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 50,- tot maximaal € 250,- en een jaar geldig na uitgifte.

JA, IK WIL EEN CADEAUBON BESTELLEN
Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp