Copy
KNAPPE PEELINGS VOOR EEN FRISSE STERKE HUID

KNAPPE PEELINGS VOOR EEN FRISSE STERKE HUID
De herfst is ruimschoots begonnen wat automatisch wordt geassocieerd met kloven, regenjassen en binnen zitten met de verwarming aan. De huid krijgt echter met de overgang van zomer naar herfst erg veel te verduren. En net zoals je je zomergarderobe vervangt door je wintergarderobe is je huid ook toe aan vernieuwing. Zon-, zee- en zoutresten die de bovenste huidlagen dof maken haal je met de slimme milde peelings van CosMedix weg. Onregelmatigheden - rimpels, ouderdomsvlekken, acnélittekens – verdwijnen met deze peeling boordevol retinol zonder te vervellen! Een nieuwe egale babyzachte huid is het resultaat. De huid is weer ontvankelijk voor actieve ingrediënten uit heerlijke verzorgingsproducten en is weer fris en sterk.

Wil jij een slimme peeling zonder te vervellen, maak dan een afspraak op
16 november voor de CosMedix introductiedag* bij Malika Skin. Op die dag kun je kennismaken met het gerenommeerde professionele peelingmerk CosMedix en ontvang je een gratis intake en advies. Boek je een behandeling van CosMedix op de 16de en koop je na de behandeling een huidverzorgingsset van hét peelingmerk voor thuis, dan komen de behandelkosten van € 85,- te vervallen. Bij aankoop van een CosMedix kuur ontvang je de 5de behandeling t.w.v. € 125,- bij Malika Skin gratis. Boek snel, want vol=vol!

Maak een afspraak voor de CosMedix introductiedag* op 16 november (10.00-16.00):
  • Gratis intake & advies – 15 min
  • De CosMedix Goodiebag
  • Bij aankoop van CosMedix kuur ontvang je de 5de behandeling GRATIS (t.w.v. € 125,-)
  • Koop je na de CosMedix behandeling de CosMedix huidverzorgingsset voor thuis, dan vervallen de kosten van de behandeling (t.w.v. € 85,-)
BOEK EEN AFSPRAAK COSMEDIX INTRODUCTIE

Je innerlijk & uiterlijk in harmonie,

Team Malika Skin

* Deze actie is alleen geldig op 16 november 2018 voor het merk CosMedix en zolang de voorraad strekt. Let op: vol=vol

COSMEDIX®
Een fris en egaal uiterlijk dankzij de perfecte peeling. CosMedix verbetert de conditie van de huid, stap voor stap. Het peeling- en behandel-programma heeft een milde maar effectieve aanpak. Zo wordt de huid voorbereid (met behoud van een goed gehydrateerde huid en zonder irritatie) en gevoed met retinol dat ook in de diepere huidlagen doordringt, zonder te vervellen. Een ander groot voordeel van CosMedix is dat je ook er thuis prima mee aan de slag kan. Met een stralend mooi en fris uiterlijk als resultaat.

Abonneer op Malika Skin voor het laatste beauty nieuws
Copyright © 2018 Malika Skin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp