Copy

Beste relatie,

Het is niet de eerste keer dat een bekende Nederlander de weg naar de salon weet te vinden. Sinds dit voorjaar heeft ook Leontine Borsato-Ruiters Malika Skin ontdekt. Wellicht volg je haar, of heb je de post van haar op social media gezien en gelezen. Omdat wij sinds haar bezoeken aan de salon veel vragen krijgen over welke huidverzorgingsproducten favoriet zijn bij Leontine, lichten wij in deze nieuwsbrief graag een tipje van de sluier op.

Met vriendelijke groet,

Team Malika Skin

SkinCeuticals behandeling voor
Leontine Borsato-Ruiters

We waren blij verrast toen afgelopen voorjaar Leontine bij ons aanklopte voor een online huidadvies. Niet per se vanwege de status Bekende Nederlander, maar temeer omdat zij ons helemaal vanuit het midden van het land gevonden heeft. De afspraak in de salon en de behandeling met producten van SkinCeuticals leidde tot een meer dan stralende klant. Met name de antioxidanten zijn favoriet. Hieronder zetten we een drietal serums van SkinCeuticals voor je op een rij. Waarbij de CE Ferulic de absolute favoriet is van Leontine.

C E Ferulic
SkinCeuticals ontwikkelde dit superserum boordevol antioxidanten dat preventief werkt tegen huidveroudering. Door de enorme hoeveelheid aan werkzame antioxidanten is je huid beschermd tegen UV- en infraroodstraling en vervuiling van buitenaf.  Daarnaast verstevigt en vermindert dit serum zichtbaar fijne lijntje, pigmentvlekken en rimpels, dankzij de combinatie van vitamine C, vitamine E en ferulinezuur,. Wist je dat dit innovatieve serum 8x betere bescherming biedt dan de huid zelf? Geen wonder dat C E Ferulic Leontine’s favoriet is!

SHOP NU
 

Phloretin CF
Een ander superserum boordevol antioxidanten voor de normale huid is de Phloretin CF. Dit serum biedt je huid naast bescherming tegen UVA- en UVB-straling, stevigheid en zorgt voor een mooie egale teint, terwijl de gezondheid van de huid wordt verbeterd. Heb je dit serum eenmaal op je huid aangebracht, dan blijft de werking tot wel 72 uur effectief! Ideaal als je een drukke agenda hebt.

SHOP NU
 

Serum 10
Heb je een wat jongere huid en tijdelijk last van een gevoelige of geïrriteerde huid, dan is dit serum iets voor jou. Serum 10 versterkt namelijk het interne afweersysteem van de huid. Door de combinatie van Vitamine C, L-ascorbinezuur en ferulinezuur helpt het de huid zich ook beter te beschermen voor vervuiling van buitenaf. Daarnaast vermindert het fijne lijntje, rimpels en ouderdomsvlekken.

SHOP NU
Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp