Copy
Detox
Malika Skin ontvangt Libelle TV

Je leven wordt steeds drukker, maar je beseft wel het belang gezond te zijn en te blijven. Maar hoe vind je nu de juiste balans? Met de zomer voor de deur is het heerlijk je lichaam op gezonde en verantwoorde wijze te reinigen en je eetgewoontes eens te doorbreken en uit die dip te komen. Je lichaam is van nature mooien rein, maar raakt door stress, slaaptekort, verkeerd eten en bijvoorbeeld te weinig sporten in disbalans. Susan Hoffman, bekende vlogster van Libelle TV ging de uitdaging aan, maakte een afspraak bij Malika Skin en vertelt over haar allereerste Detox-ervaring: “na elf dagen voelde ik mij als herboren!”
Body & mind set
Deze kuur van Laviesage – die is opgebouwd uit drie fasen - geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen. De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de reinigende fase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart. Deze reinigende fase stimuleert het ontgiften, reinigt en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. Afvalstoffen in de darmen komen los en worden afgevoerd. De derde fase en laatste fase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.
 
Goed te doen met een druk gezinsleven
Ondanks dat Susan ook gewoon voor haar gezin moest koken had ze er geen moeite mee boven de geurende potten en pannen te staan. “De gerechten van Laviesage zijn niet alleen gezond en boordevol goede voedingsstoffen, maar ook nog eens heerlijk.”
 
Geen last meer van migraine

“Ik was bang dat ik van de honger hoofdpijn en zelfs migraine zou krijgen. Maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo’n lange periode geen last van migraine gehad!”
 
Mijn huid straalt en heeft een prachtige glow
“In het weekend heb ik het even moeilijk gehad. Ik miste het glaasje wijn. De gezelligheid bij het samenzijn zo net voor het eten, daar hoort een glas wijn bij. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb het volgehouden, tegen alle verwachtingen in. Het ging eigenlijk best makkelijk. En het resultaat is heerlijk. Mijn darmen zijn schoon, mijn huid voelt veerkrachtig en mooi glad, heeft een prachtige glow en ik heb energie voor tien! De detoxkuur van Laviesage ga ik in het najaar zeker weer doen.”
Ook interesse in deze detoxkuur, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een consult bij Malika Skin +31 13 505 5201 of 06 510 75511.
 
Maak een afspraak
Ontvang bij aanschaf van een detoxkuur nu 50% korting* op de detox gezichtsbehandeling t.w.v. 85 euro.
 
*gedurende de zomermaanden
Copyright © 2017 Malikaskin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp