Copy
Beauty News & Trends
 

Beauty News & Trends

Bye bye pigmentvlekken, acne en rimpels

Bye bye pigmentvlekken, acne en rimpelsZeg dag! tegen huidproblemen en verzorg je huid slim en effectief met de allernieuwste PCA Skin producten: geavanceerde peelings voor een stralend en zijdezacht resultaat. Wil je weten hoe? Maak dan een afspraak en ontvang hét recept voor een gezonde stralende huid van de PCA skin expert op 30 september. Wees er snel bij, want vol=vol.
Afspraak maken: info@malikaskin.nl o.v.v. PCA Skin

 
PCA skin voor een gezonde huid
Het gerenommeerde PCA skin behandelt acne, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid vanuit de wetenschap. De producten en behandelingen bevatten de kwalitatieve werkzame ingrediënten: retinol (vitamine A), zuren, vitamine E, peptiden, groeifactoren en SPF’s. Daarnaast zijn alle producten vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën en lanoline.

KOE’ster het Goede Leven

Geniet, ervaar, proef en ontspan op het event “KOE’ster het Goede Leven” op zondag 8 oktober in Diessen. Gun ook je huid die dag iets extra’s en boek de collageen lichttherapie voor slechts 15 euro (30 minuten, normaal 55 euro)! Maak vooraf wel een afspraak, want vol=vol.
Afspraak maken: info@malikaskin.nl o.v.v. Koester het leven
KOE’ster het Goede Leven, zondag 8 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree Beerseweg 7, Diessen www.koesterdedag.nl

NEW Quanis Dermafiller – verjong naaldloos

Libelle TV Susan bij Malika Skin
Dermafiller is de hit van vandaag! Eenvoudiger kan het niet. Slimme patches die microscopisch kleine puntjes in de huid maken laten hyaluronzuur, collageen en vitamine c in de huid achter. Je huid krijgt een boost en heeft in no time de juiste vochtbalans en elasticiteit terug! Ideaal om die kraaienpootjes en droge lijntjes rondom je mond nu echt eens aan te pakken. Quanis Dermafiller bevat geen kleur- of geurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren. Ervaar Quanis Dermafiller en maak een afspraak bij Malika Skin.

It’s all about details

Libelle TV Susan bij Malika Skin
Iedere dag in de weer met eyeliner, lippotlood of wenkbrauwen? Overweeg dan eens permanente make up. Peggy Saris is ruim 15 jaar professional in permanente make up, is geregistreerd en werkzaam in binnen- en buitenland. Peggy accentueert en verfraait zodat je uiterlijk de natuurlijke uitstraling houdt. Ideaal in de herfst; je make up bestand tegen wind en regen, dat wil jij toch ook?
Reserveer nu jouw afspraak met Peggy Saris op donderdag 22 november bij Malika Skin telefonisch of per mail info@malikaskin.nl.
Versterk je natuurlijke uitstraling,
Team Malika Skin

Save the date

• 30 september   -   PCA skin expert bij Malika Skin
• 8 oktober           -   Collageen lichttherapie Malika Skin op locatie                                    event “KOE’ster het Goede Leven”
Abonneer op Malika Skin voor het laatste beauty nieuws
Copyright © 2017 Malikaskin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp