Copy
STAPELKORTING COSMEDIX

Stapelkorting op alle CosMedix producten

Alsjeblieft, exclusief voor jou geeft Malika Skin stapelkorting op alle CosMedix producten in de salon. Ideaal net nu de lente is begonnen. Je zelfvertrouwen krijgt een boost van de zon op je huid en de buitenlucht. Dit is het perfecte moment om je favoriete huidverzorgingsproducten van CosMedix in te slaan! Daarom krijg je bij Malika Skin stapelkorting tot 15% op alle CosMedix producten! Deze actie* geldt alleen op vrijdag 29 maart in de salon. En mocht je die dag vragen hebben over een CosMedix product dan staat, naast Malika en Joyce, ook Suzanne van CosMedix voor je klaar.

* op = op

CosMedix kuur 4 + 1 GRATIS

Koop je een CosMedix kuur op vrijdag 29 maart in de salon, dan krijg je als klap op de vuurpijl de 5de kuurbehandeling gratis!

CosMedix is een revolutionair 100% toxic vrij huidverzorgingsmerk dat louter werkt met organische grondstoffen. Het merk staat bekend om haar slimme peelings zonder het effect van een gezicht dat rood wordt en gaat vervellen. De verzorgingsproducten zorgen in no-time voor een herstel en verbetering van de huid in alle leeftijden voor zowel vrouw als man. Ook Georgina Verbaan is fan van CosMedix!

Wij zien je graag vrijdag 29 maart in de salon,

Happy Healthy Aging
Team Malika Skin

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 en zaterdag van 9.00 - 17.00.
Copyright © 2019 Malika Skin, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences of Schrijf je uit en ontvang geen nieuwsbrief meer

Email Marketing Powered by Mailchimp