Copy

Beste relatie,

Vrijdag 27 november is het Black Friday. Op deze dag ontvang jij als vaste klant 24 uur lang 15% korting op al onze producten - bij een minimum afname van 3 artikelen van hetzelfde merk - in de salon en in de webshop. Bovendien ontvang je - bovenop de Black Friday korting - een GRATIS verrassingscadeau. Dus houd vrijdag 27 november vrij in je agenda en kruip op tijd achter je laptop, want voor deze actie geldt: zolang de voorraad strekt. Dus op=op!

Met vriendelijke groet,
Team Malika Skin

*Deze actie is alleen geldig op vrijdag 27 november en geldt vanaf minimaal 3 producten. Zolang de voorraad strekt.

Less is more met Ayuna

Ayuna is een schoon en wetenschappelijk merk dat de huid verbetert middels een uniek concept van huidvasten. Dat wil zeggen: de huid krijgt alleen datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren. Zo wordt de huidcapaciteit en -conditie verbeterd. Bovendien zijn de producten van Ayuna ecologisch verantwoord, duurzaam en biologisch. Dit unieke merk gebruikt geen parfum en kleurstoffen, maar heeft wel de geurbeleving van luxe skincare.

SHOP 3 PRODUCTEN EN ONTVANG DEZE SPARKLING KERSTBAL MET MINIATUUR CADEAU 
SHOP ONLINE

Prevent, protect & correct met SkinCeuticals

Het uitgebreide huidverzorgingsprogramma van SkinCeuticals heeft voor ieder huidtype en huidprobleem een oplossing. Of je nu een milde reiniging zoekt, antioxidanten, serums, hydraterende maskers, of rijke moisterizers. SkinCeuticals heeft voor ieder wat wils. Bovendien is de effectiviteit van de ingrediënten – van farmaceutische kwaliteit - in de producten wetenschappelijk bewezen!


SHOP 3 PRODUCTEN EN ONTVANG DEZE LUXE TOILETTAS MET MINIATUREN CADEAU
SHOP ONLINE

Babyzachte huid dankzij Cosmedix

Cosmedix® is een huidverzorgingsmerk dat rimpels, ouderdomsvlekken en andere onregelmatigheden aanpakt, zonder huidirritaties. Dankzij elkaar versterkende ingrediënten heeft Cosmedix een milde, maar effectieve peeling- en behandelprogramma, waar je ook thuis mee aan de slag kan. Ideaal in deze tijd! Wil jij een nieuwe egale en babyzachte huid, shop dan nu de producten.


SHOP 3 PRODUCTEN EN ONTVANG DEZE MOOIE GEVULDE KERSTBAL CADEAU 
SHOP ONLINE

Fris en jong met QMS!

Collageen is het bindweefsel dat de huid mooi stevig maakt. Naarmate je ouder wordt neemt het collageengehalte in de huid af en verliest de huid zijn elasticiteit, met rimpels als gevolg. De verzorgingsproducten van QMS zitten boordevol collageen die je huid een boost geven. Je huid ziet er weer fris en jong uit.


SHOP 3 PRODUCTEN EN ONTVANG DEZE RIJKGEVULDE TOILETTAS MET MINIATUREN T.W.V. € 78,-CADEAU
SHOP ONLINE
Facebook
Link
Website
YouTube
Stuur door naar een vriend(in) Stuur door naar een vriend(in)
Copyright © 2020 Malika Skin, All rights reserved.


Wilt u de manier wijzigen waarop u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeur wijzigen of afmelden voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp