Copy
Denne utgaven av SpeiderbutikkNytt er tilpasset speiderledere.

Kjære speidervenn

Nye paradeflaggstenger med forbundslogo som toppstykke kommer nå for salg. Dette er det mange som har ventet på. Gjør dere klar for 17. mai.
 
Flere speidergrupper har etterspurt dette flotte produktet. Nå åpner vi for forhåndsbestillinger på e-post. Vi gir gratis frakt på alle paradeflaggstenger med toppstykke som bestilles før 1. mai 2016.
  • Paradestangen er 240 cm høy og laget i brun aluminium med forgylte beslag. Den er delt på midten for enklere transport og oppbevaring. Vekt: 2400 gram. Ø 32 mm.
  • Toppstykket er utformet som forbundslogoen vår, og er laget i støpt aluminium. Selve logoen er uthevet i blankpusset aluminium mot svart bakgrunn (merk at toppstykket ikke er produsert ennå, og bildet nedenfor kun er en illustrasjon).
  • Materialvalget i både stang og toppstykke gjør dem langt mer solide og lettere enn noen av de tidligere variantene vi har hatt. Paradestang med toppstykke (forbundslogo) i aluminium selges i sett á kr. 2.599,-
  • Vi leverer også Norsk flagg i størrelse 150 cm x 100 cm som passer til paradestangen. Flaggene leveres av Oslo Flaggfabrikk og tilfredsstiller offisielle farger, mål og kvalitet. Pris: kr. 539,-
Et begrenset antall paradeflaggstenger og toppstykker er nå satt i produksjon for Speiderbutikken. Vi er blitt lovet leveranse til 1. mai.
 
Hvis din speidergruppe ønsker å sikre seg nye paradeflaggstenger og flagg til 17. mai så bør dere forhåndsbestille på e-post nå. Oppgi ønsket antall paradeflaggstenger med toppstykke og evt. antall norske flagg. Oppgi korrekt faktura og leveringsadresse.
 
NB! De nye toppstykkene passer ikke til de gamle paradeflaggstengene i tre. 

Med speiderhilsen

Komplett paradeflaggstang med toppstykke
Komplett paradeflaggstang med toppstykke.
Toppstykke til paradeflaggstang
Toppstykke med forbundslogo i støpt aluminium.
Norsk flagg til paradeflaggstang
Norsk flagg til paradeflaggstang.
Forhåndsbestill her innen 1. mai og få fri frakt
PS.
Hvis dere venter med å bestille til etter 1. mai kan vi ikke garantere leveranse før 17. mai. Forhåndsbestill på e-post nå. Vi gir fri frakt på forhåndsbestilte paradeflaggstenger og flagg frem til 1. mai 2016.
 
Følg oss på Facebook
Gå til nettbutikken
Info om denne e-posten