Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
De zomervakantie is voor regio zuid en midden alweer voorbij en komende week zal ook regio noord het 'normale' leven weer oppakken. Is er dan niets mooiers dan een leuke golftrip in het vooruitzicht te hebben? Wellicht brengen wij u op ideeën met ons reisaanbod. Wij wensen jullie veel leesplezier!

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Golfbreaks voor het najaar
In Nederland, België, Duitsland, Ierland en Schotland hebben wij enkele mooie golfbreaks voor u samengesteld die naar wens met meerdere overnachtingen en golfronden uitgebreid kunnen worden. Naar ons aanbod ...
Het VI Marrakech Golf Festival
Al twee jaar nemen wij klanten mee naar dit fantastisch event. Wij hebben nu de volgende aanbieding: meldt u aan voor 1-10-2018 en ontvang 10% vroegboekkorting. Lees meer .....
Superaanbieding in Zuid-Spanje
Het El Rompido golfresort is zeer bekend in golfend Nederland en tot 1 oktober hebben wij een mooie aanbieding voor u. Dit resort is overigens ook geschikt als golfbestemming voor PRO groepen en NGF competitie teams. Lees meer ....
Hotel met golf aanbiedingen
Aanbiedingen hotel met golf
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij inmiddels 78 inschrijvingen hebben ontvangen voor de 46ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi dat op vrijdag 14 september zal plaatsvinden op golfpark Wilnis? Dankzij onze sponsoren beloofd het weer een top golfdag te worden. Heeft u een golfhandicapbewijs en bent u werkzaam bij een financiële instelling, dan kunt u via de IBG website inschrijven voor dit mooi event.
  • dat wij inmiddels 7 golfers (5 heren en 2 dames) hebben ingeschreven voor de 14de editie van het La Cala Golf World Open toernooi? Dit toernooi wordt eind november in Mijas (Zuid-Spanje) georganiseerd. Natuurlijk bent u van harte welkom om ons te vergezellen.
  • dat u 5% vroegboekkorting ontvangt als u voor 1 september besluit om deel te nemen aan het World Amateur Golfers Invitational golftoernooi in Maleisië?
  • dat wij in oktober een bezoek brengen aan het International Golf Travel Market (IGTM) event in Ljubljana, Slovenie. Dit event is de grootste golfbeurs in Europa en wordt bezocht door golfreis aanbieders, golfresorts,-hotels en -banen uit de hele wereld. In onze november nieuwsbrief zullen wij uitgebreid berichten over ons bezoek.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en bestelde artikelen worden snel thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands