Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Wij hebben weer mooie golfbestemmingen voor u op een rijtje gezet. Het Vilnius Grand resort staat deze keer in de spotlights, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een niet-alledaagse golfbestemming. Ook is er aandacht voor golf-shortbreaks op rijafstand en het meedoen aan internationale golfevents. Natuurlijk ontbreken onze aanbiedingen naar Portugal en Spanje niet. Graag helpen wij u bij het organiseren van uw golfreis naar een van deze bestemmingen of naar een andere door u gewenste golflocatie.

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Vilnius Grand Resort
Het Vilnius Grand Resort
Onlangs stond dit resort nog met een stand op de Amsterdam Golf show. Deze niet-alledaagse golf-bestemming in Litouwen is een bezoek waard. Wij hebben een mooi arrangement met vele extra's tegen een schappelijke prijs. Lees meer .....
Golf shortbreaks op rijafstand
U hoeft niet ver van huis te gaan om mooie golfbestemmingen te vinden. Bekijk eens onze golf shortbreaks naar België (Chateau du Lac, Leuven, Waterloo, Tubeke of Genk) of Duitsland (Ahaus, Idingshof, Halle of Bitburg). Deze shortbreaks kunnen naar wens uitgebreid worden met een of meerdere overnachtingen en golfronden. Contact .....
Golfen in een internationaal gezelschap
Golft u graag in het buitenland met golf(st)ers uit verschillende Europese landen? Bekijk dan ons actuele aanbod met golfevents in Spanje (Cambrils, Valencia en Mijas), Portugal (Lissabon, Midden-Algarve en Oost-Algarve), Frankrijk (Bordeaux) en Italie (Venetië). Meespelen is niet alleen weggelegd voor ervaren golf(st)ers. Door het informele karakter van deze events is het namelijk ook een aanrader voor recreatieve golf(st)ers.
Hotel & Golf aanbiedingen
Aanbiedingen hotel met golf arrangementen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat de datum en golflocatie van de 46ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi (IBG) bekend is? Medewerkers van financiële instellingen met een golfhandicapbewijs kunnen vanaf 1 mei a.s. voor dit toernooi inschrijven. Alle informatie is op de IBG pagina terug te vinden.
  • dat wij in mei deelnemen aan het IAGTO Costa Calida Trophy event? Naast een golfwedstrijd met een internationaal gezelschap golf tour operators, staan tevens speeddate sessies met golfresorts, hotels en golfbanen uit de Costa Calida regio op de planning.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen kunnen thuis worden bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google+
Google+
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands