Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
In deze nieuwsbrief aandacht voor onze golfarrangementen naar Schotland, Ierland, België en Duitsland. Deze landen zijn ideaal voor een golfshortbreak in de maanden april tot en met oktober. Verder hebben wij een mooie tip voor de invulling van uw zomer-/gezinsvakantie en de gebruikelijke 'hotel met golf' reisaanbiedingen naar Portugal en Spanje. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis naar een van deze bestemmingen of naar een andere door u gewenste locatie.

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
De bakermat van golf, Schotland
Wie wilt er niet een keer golfen in het land waar de oorsprong van de golfsport ligt? Wij hebben een drietal shortbreak arrangementen in ons reisaanbod: de 1ste in East-Lothian (Gullane), de 2de in de Highlands (Inverness) en de laatste in Troon (Ayrshire). Maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk.
Golfen in Ierland, het groene eiland
Een mooi alternatief voor Schotland is ongetwijfeld golfen in Ierland. Vele mooie gevarieerde golfbanen en een ontspannen sfeer. Onze shortbreak arrangementen bevinden zich in de omgeving van Dublin en Cork (Killarney).
Golfen in België of Duitsland
U hoeft niet ver van huis te gaan om mooie golfbestemmingen te vinden. Bekijk eens onze golf shortbreaks naar België (Chateau du Lac, Leuven, Waterloo, Tubeke, Mechelen of Genk) of Duitsland (Ahaus, Idingshof, Halle of Bitburg). Deze shortbreaks kunnen naar wens uitgebreid worden met een of meerdere overnachtingen en golfronden.
Tip voor uw zomervakantie: Bad Griesbach
Golf, wellness, wandelen, fietsen en ook nog eens kindvriendelijk? Dit alles vindt u in het zuiden van Duitsland bij het Quellness Golf Resort, het grootste golfresort in Europa. Lees meer ....
Leer golfen in de Algarve
Nabij Lagos organiseren wij van 16 t/m 22 juni een golfclinic waarin Nederlandse golfpro's u leren te golfen en u opleiden voor een handicap 54. Er is tevens een speciaal programma voor golfende en niet-golfende partners. Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat u zich nog kunt inschrijven voor de vele golf events die onze partners in het buitenland organiseren? Inmiddels hebben wij nieuwe events in het najaar en zelfs begin 2020 in ons reisaanbod opgenomen. Bekijk hier ons aanbod.
  • dat de datum en golflocatie van de 47ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi (IBG) bekend is? Het event zal vrijdag 13 september op de Hilversumsche GC gehouden worden en medewerkers van financiële instellingen met een golfhandicapbewijs tot 28.0 kunnen (naar verwachting) vanaf half mei voor dit toernooi inschrijven. Alle informatie zal op de IBG webpagina terug te vinden zijn.
  • dat 19 en 20 april de Amsterdam Golf Show georganiseerd wordt, het jaarlijks must-visit golfevent voor iedere golf(st)er in Nederland? Bent u van plan dit event te bezoeken dan kunt u hier uw gratis toegangskaart(en) bestellen.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden en de bestelde artikelen worden natuurlijk ook thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2019 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands