Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
In Nederland zijn de temperaturen al behoorlijk gedaald en een rondje golf voelt al gauw fris en koud aan. Wellicht kunnen wij u 'verwarmen' met een tweetal reizen naar twee Europese top golfbanen te weten Thracian Cliffs in Bulgarije en Monte Rei in de Algarve. Natuurlijk ontbreken ook onze maandelijkse 'Hotel & Golf' aanbiedingen niet. Veel leesplezier gewenst en wij horen graag uw feedback!

Met sportieve groet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Super aanbieding naar Thracian Cliffs
Tot 4 januari hebben wij een super golfarrangement naar Bulgarije in de aanbieding. Naast een verblijf in een 5-sterren golfresort obv logies/ontbijt, halfpension of all-inclusive, golft u op verschillende banen waaronder Thracian Cliffs. Lees meer ....
Gaat u met ons mee ?
In februari 2019 gaan wij dit golfevent in de omgeving van Tavira (Algarve) bezoeken en wij nodigen u uit om ons hierbij te vergezellen. Highlight: golfen op Monte Rei, de No 1 golfbaan in Portugal. Lees meer .....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het voorjaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij onze lijst met internationale golf events verder uitgebreid hebben met bijvoorbeeld het Penina & Espiche Classic event in de Algarve? Bekijk eens ons actueel aanbod met events in Portugal en Spanje.
  • dat wij een nieuwe samenwerking opgestart hebben met Budgetgolf.nl? Deze samenwerking bestaat eruit dat wij speciale golfreizen voor Budgetgolf-leden gaan ontwikkelen.
  • dat wij in totaal 20 golfers hebben ingeschreven voor het XIV La Cala Golf World open golftoernooi? Hopelijk wordt een van de deelnemers/deelneemsters de nieuwe La Cala Golf World Open kampioen(e). In onze volgende nieuwsbrief hoort u meer hierover.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen worden thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands