Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
In deze nieuwsbrief lanceren wij onze nieuwe online offerte tool voor golfreizen naar de Costa Blanca (Spanje), vragen wij speciale aandacht voor de internationale golfevents in ons reisaanbod en een GVB clinic die wij in juni in de Algarve (Portugal) organiseren. Natuurlijk ontbreken ook de gebruikelijke 'hotel met golf' aanbiedingen in Zuid-Europa niet. Veel leesplezier en wij zien jullie reacties graag tegemoet!

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Nieuw: onze online Costa Blanca offertetool
Overnacht in een 4-sterren hotel o.b.v. L/O, HP of VP, kies uit 22 golfbanen in de regio (incl. transfers!) en voeg evt. luchthaventransfers toe. Met behulp van deze online offertetool, kunt u gemakkelijk uw golfreis naar de Costa Blanca samenstellen en laten wij meteen uw offerteprijs zien. Lees meer ....
Agenda internationale golfevents
Deze golfevents worden door lokale partners georganiseerd en u golft met een internationaal gezelschap in een ontspannen en informele sfeer. Meer weten? De golfevent ervaringen van onze klanten kunt u hier nalezen. Momenteel hebben wij de volgende events in ons aanbod:
-
het Costa Daurada Golf Festival in Cambrils, Spanje;
- de Espiche Golf Cup in de Algarve, Portugal;
- het Tee Times Lissabon toernooi in Portugal;
- de Silver Coast Trophy in Obidos, Portugal;
- het Cape Kaliakra Open in Bulgarije
Leer golfen in de Algarve
Nabij Lagos organiseren wij van 16 t/m 22 juni een golfclinic waarin Nederlandse golfpro's u leren te golfen en u opleiden voor een handicap 54. Er is tevens een speciaal programma voor golfende (i.e. handicapverlaging) en niet-golfende partners (i.e. excursies). Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat Mevr. G. Gimbrere en Dhr. H. Chin onlangs deel hebben genomen aan het East Algarve Golf Trophy toernooi en beiden in hun categorie 2de zijn geworden? Super prestaties en wij feliciteren ze hartelijk met dit mooi resultaat! De reiservaringen van Mevr. Gimbrere kunt u overigens hier nalezen. Wellicht wordt u na het lezen enthousiast om in de volgende editie van het toernooi mee te spelen (30-11-2019 / 07-12-2019).
  • dat wij alweer volop bezig zijn met de organisatie van de 47ste editie van de Inter Bancair Golfdag? De locatie houden wij nog even geheim, maar de datum is inmiddels vastgezet op vrijdag 13 september. Via de IBG site kunnen jullie onze voortgang volgen.
  • dat 19 en 20 april de Amsterdam Golf Show georganiseerd wordt, het jaarlijks must-visit golfevent voor iedere golf(st)er in Nederland? Bent u van plan dit event te bezoeken dan kunt u hier uw gratis toegangskaart(en) bestellen.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden en de bestelde artikelen worden natuurlijk ook thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2019 Golftrip4u, All rights reserved.






This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands