Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Langzaam wordt het golfseizoen in Nederland weer opgestart en bereidt u zich voor op het nieuwe golfseizoen. Voorbereiden kan door extra trainingsuren op de driving range in te lassen of door warmere oorden op te zoeken. In deze nieuwsbrief daarom speciale aandacht voor het meespelen in een golfevent, een golftraining in de Algarve en de gebruikelijke 'hotel met golf' aanbiedingen in Zuid-Europa. Ook aandacht voor de mogelijkheid om het golfvaardigheidsbewijs in het buitenland te halen. Veel leesplezier en wij zien jullie reacties graag tegemoet!

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Superaanbiedingen, boekbaar tot 1 maart!

Tot 1 maart kunt u nog onze golfaanbieding naar Bulgarije boeken. In dit arrangement speelt u o.a. op Thracian Cliffs, ook wel bekend als de Pebble Beach golfbaan van Europa.
Voor golfreizen tot 1 juni kunnen wij in februari 10% extra korting geven op golfarrangementen van het Rio Real Golfhotel in Marbella (Spanje). Neem gerust contact met ons op voor het opvragen van een offerte.
Golfevents in Portugal en Spanje
Wij hebben nieuwe golf events in ons reisaanbod opgenomen die geschikt zijn voor zowel competitieve als recreatieve golfers.
Zo zal in Portugal in mei het Teetimes Lissabon tournooi in de omgeving van Sesimbra plaats vinden. Daarnaast ook de Espiche Golf Cup 2019 in de Algarve. In juni wordt de Silver Coast Trophy 2019 in de buurt van Obidos georganiseerd.
In Spanje, in de omgeving van Cambrils, wordt in mei de 5de editie van het Costa Daurada Golf Festival georganiseerd.
Stuk voor stuk golf events die een bezoek zeker waard zijn. Lees meer ....
Golftraining in de Algarve
Onder begeleiding van een Nederlandse golfpro kunt u in de omgeving van Lagos met een vrienden-/ vriendinnengroep of competitieteam werken aan alle aspecten van uw golfspel. Lees meer .....
Het GVB halen in zonnige omstandigheden
Heeft u familieleden of vrienden die ook graag het golfspel willen leren? Tip ze dan op ons aanbod waarbij het golfvaardigheidsbewijs (cq het opleiden tot handicap 54) behaald kan worden in de Algarve, Portugal. Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het voorjaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat 19 en 20 april de Amsterdam Golf Show georganiseerd wordt, het jaarlijks must-visit event voor iedere golfer in Nederland? Wilt u dit event bezoeken dan kunt u hier uw gratis toegangskaart(en) bestellen.
  • dat het nieuwe IBG organisatiecomité al volop bezig is met de voorbereidingen van alweer de 47ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi? Op de IBG site kunnen is de voortgang te volgen.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen kunnen thuis worden bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2019 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands