Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Geniet u ook zo van de zomerse golfdagen in Nederland? Wellicht bent u ook al plannen aan het maken voor een golftrip in het najaar. Denk dan eens aan een golfreis met een groep naar de Costa Ballena of het meespelen in een golfevent. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook onze aanbiedingen naar zon-zekere bestemmingen in Spanje en Portugal. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis.

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Reizen met een groep naar Zuid-Spanje
Voor Galecop Golf hebben wij in oktober een pro golfreis georganiseerd naar de Costa Ballena in Zuid-Spanje. Ook niet-leden kunnen aan deze 8-daagse reis deelnemen. Heeft u interesse om deel te nemen, wacht dan niet te lang want er kunnen max. 14 golfers inschrijven. Lees meer...
Agenda internationale golfevents
De golfevents in ons reisaanbod worden door lokale partners georganiseerd en u golft met een internationaal gezelschap in een ontspannen en informele sfeer. Zo kunt u de ervaringen van onze klanten hier nalezen. Momenteel hebben wij de volgende events in ons aanbod:
okt 2019: The Costa Brava Golf Trophy 2019, Costa Brava
nov 2019: The XV La Cala GolfWorld Open, Costa del Sol
dec 2019: The 19th La Manga Open, Costa Calida
dec 2019: The West Algarve Golf Trophy, Algarve
Golf shortbreaks op rijafstand
U hoeft niet ver van huis te gaan om mooie golfbestemmingen te vinden. Bekijk eens onze golf shortbreaks naar België (Chateau du Lac, Leuven, Waterloo, Tubeke of Genk) of Duitsland (Ahaus, Idingshof, Halle of Bitburg). Deze shortbreaks kunnen naar wens uitgebreid worden met een of meerdere overnachtingen en golfronden.
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij onlangs het Quellness Golf Resort in Bad Griesbach bezocht hebben? Dit is het grootste golfresort in Europa met vijf 18 holes golfbanen (waarvan er 2 gastheer waren van een European Tour wedstrijd), diverse overnachtingsmogelijkheden en uitgebreide oefenfaciliteiten (het Golfodrom). Laat u verrassen bekijk de arrangementen in ons reisaanbod.
  • dat H. Rosenberg na 2 wedstrijden met 71 stableford punten aan de leiding gaat in de SLTN Nutanix golftour 2019? In de laatste wedstrijd op The Duke zal hij proberen zijn voorsprong te behouden. Bekijk hier de tussenstand.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden en de bestelde artikelen worden natuurlijk ook thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2019 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands