Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Het herfstweer komt al dichterbij en het wordt al vroeg donker. Reden te meer om golfplannen naar bijvoorbeeld zonnigere oorden te maken. Lees bijvoorbeeld meer over de West-Algarve Golf Trophy in Portugal of een superaanbieding naar de Costa Daurada in Noord-Spanje. Natuurlijk ontbreken onze maandelijkse aanbiedingen naar Portugal en Spanje niet in deze nieuwsbrief. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis naar een van deze bestemmingen of naar een andere mooie golflocatie. Neem gerust contact met ons op.

Met hartelijke golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Golfbreaks voor het najaar
In Nederland, België, Duitsland, Ierland en Schotland hebben wij enkele mooie golfbreaks voor u samengesteld die naar wens met meerdere overnachtingen en golfronden uitgebreid kunnen worden. Naar ons aanbod ...
De West-Algarve Golf Trophy 2018
Van 4 t/m 8 december wordt dit golfevent georganiseerd waarbij op verschillende mooie golfbanen in de omgeving van Lagos gespeeld gaat worden. Nieuwsgierig? Lees meer .....
Costa Daurada
Superaanbieding aan de Costa Daurada
Een shortbreak in een 4-sterren hotel obv halfpension, 2 dagen ongelimiteerd golfen op mooie golfbanen en alle transfers inclusief voor slechts 306 euro p.p. Geïnteresseerd? Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
Aanbiedingen hotel met golf
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat u bij ons nog voor verschillende internationale golfevents kunt inschrijven? Wij hebben op dit moment events in Spanje, Portugal, Marokko en Maleisië in ons reisaanbod.
  • dat onlangs het IJsselsteins Open heeft plaatsgevonden op de Kroonprins in Vianen en dat dhr. R. Hollanders de verloting gewonnen heeft van het door ons gesponsorde verrassingsgolfweekend voor 2 personen. De foto's van dit event kunt u hier terug te vinden.
  • dat op 14 september het door ons georganiseerde Inter Bancair Golftoernooi plaatsgevonden heeft op Golfpark Wilnis? De winnaars van de 46ste editie waren dhr. K. Plat (cat 1, ABN Amro Bank), dhr. G. Boudewijn (cat 2, Betaalvereniging Nederland) en dhr. E. Commandeur (cat 3, ICS). De uitslagen en foto's kunt u op de IBG site terug vinden.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen worden snel thuis bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands