Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Geniet u ook zo van de zomerse dagen in Nederland? Daarom hebben wij in deze nieuwsbrief aandacht voor golfbestemmingen op rijafstand. Of bent u al bezig met het plannen van een golfreis naar een zon-zekere bestemming als Spanje of Portugal later in het jaar? Bekijk dan ons actueel aanbod aan golfarrangementen. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis.

Met sportieve groet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
De Purmer
Golf shortbreaks op rijafstand
Golfen in de zomermaanden kan natuurlijk ook dicht bij huis. In Nederland, België en Duitsland hebben wij enkele mooie golfarrangementen die naar wens met meerdere overnachtingen en golfronden uitgebreid kunnen worden. Naar ons aanbod ....
LCGWO
Gaat u mee naar het La Cala Golf World Open toernooi?
Al drie jaar nemen wij klanten mee naar dit fantastisch georganiseerde golftoernooi in Zuid-Spanje. Ook dit jaar bent u welkom om ons te vergezellen. Lees meer .....
Inschrijving voor het IBG 2018 is geopend!
Personeelsleden van financiële instellingen met een geregistreerde NGF handicap kunnen zich inschrijven voor de 46ste editie van het Interbancair Golftoernooi. Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij onze lijst met internationale golf events verder uitgebreid hebben? Bekijk ons actueel aanbod met events in Maleisië, Frankrijk, Spanje en Portugal.
  • dat u bij onze partner FranceComfort huizen in Frankrijk kunt huren met een golfbaan in de buurt? Bekijk hier hun aanbod.
  • dat u bij ons ook een parkeerplek kunt reserveren op de luchthavens Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport? Zet deze pagina daarom bij uw favorieten.
  • dat wij ons privacybeleid aangepast hebben n.a.v. de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Bekijk hier de bijgewerkte privacyverklaring. Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen hoeft u helemaal niets te doen. Indien u zich toch wilt afmelden, klik dan op 'unsubscribe from this list' onderaan deze nieuwsbrief en uw e-mail adres zal automatisch uit onze mailinglijst worden verwijderd.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen kunnen thuis worden bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google+
Google+
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands