Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Langzaam wordt het golfseizoen in Nederland weer opgestart en bereidt u zich voor op het nieuwe golfseizoen. Voorbereiden kan door extra trainingsuren op de driving range in te lassen of door warmere oorden op te zoeken. In deze nieuwsbrief daarom speciale aandacht voor de Costa Blanca, het meespelen in internationale golfevents en de gebruikelijke 'hotel met golf' aanbiedingen in Zuid-Europa. Veel leesplezier en wij zien jullie reacties graag tegemoet!

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Zelf uw golfreis naar de Costa Blanca plannen
Overnacht in een 4-sterren hotel o.b.v. L/O, HP of VP, kies uit 22 golfbanen in de regio (incl. transfers!) en voeg evt. luchthaventransfers toe. Met behulp van deze online offertetool, kunt u gemakkelijk uw golfreis naar de Costa Blanca samenstellen en laten wij meteen uw offerteprijs zien. Lees meer ....
Agenda internationale golfevents
De golfevents worden door lokale partners georganiseerd en u golft met een internationaal gezelschap in een ontspannen en informele sfeer. Meer weten? De golfevent ervaringen van onze klanten kunt u hier nalezen. Momenteel hebben wij de volgende events in ons reis aanbod:
feb 2020: The 2020 Cascais Spring Golf Trophy in Cascais (Lissabon)
apr 2020: The Lake Como 4 Ladies Golf Challenge in Como (Italië)
mei 2020: The 6th Costa Daurada Golf Festival in Cambrils (Spanje)
mei 2020: The Aroeira Golf Trophy 2020 in Lissabon
jun 2020: The Bordeaux Golf & Wine Festival in Zuid-Frankrijk
okt 2020: The World Amateur Golfers Invitational (WAGI) in Mexico
nov 2020: The XVI la Cala GolfWorld Open in Mijas (Spanje)
Galecop Golf
Werk aan uw golfhandicap bij Galecop Golf
Galecop Golf ligt nabij Utrecht en is door de aanwezigheid van een driving range en een 18 holes par3-par4 golfbaan uitermate geschikt als locatie om aan uw golfhandicap te werken. Lees meer .....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat u bij ons ook zeer aantrekkelijk geprijsde green fees kunt boeken. Momenteel bieden wij deze service aan voor Frankrijk, Portugal en Spanje. HIER kunt u onze tarieven bekijken.
  • dat wij ook dit jaar een SLTN Nutanix golftour gaan organiseren? HIER kunt u de informatie terugvinden van de 2019 editie. Wilt u met uw bedrijf ook een tour organiseren neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
  • dat wij alweer volop bezig zijn met de voorbereidingen van de 48ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi (IBG). Op de IBG site kunt u de voortgang volgen.
  • dat Dhr. G. van der Hulst in december het Mazagan Golf & Beach Resort in Casablanca bezocht heeft en hiervan een reisverslag gemaakt heeft? Dit reisverslag kunt u HIER nalezen.
  • dat op 18 en 19 april de Amsterdam Golf Show georganiseerd wordt, het jaarlijks must-visit event voor iedere golf(st)er in Nederland? Bestel HIER uw gratis toegangsticket.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. HIER hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden en de bestelde artikelen worden natuurlijk ook thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2020 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands