Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
In deze nieuwsbrief aandacht voor een topaanbieding in de Costa Brava. Bent u tijdens uw zomervakantie in de buurt dan is een bezoek zeker te overwegen. Dit weekend bezoekt de European Tour Le Golf National voor de HNA Open de France en wij hebben op deze mooie uitdagende golfbaan ook een arrangement voor u. Ook aandacht voor een fantastisch georganiseerd golftoernooi in Maleisië waarin u als een golfprofessional behandeld wordt. Of bent u al bezig met het plannen van een golfreis naar een zon-zekere bestemming als Spanje of Portugal later in het jaar? Bekijk dan ons actuele aanbod aan golfarrangementen. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis.

Met sportieve groet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Costa Brava topaanbieding
Het Double Tree by Hilton Hotel Emporda Golf & Spa is een echte aanrader: een modern hotel met 2 mooie uitdagende 18-holes golfbanen. Naast speciale pakketaanbiedingen is er tevens een green fee aanbieding. Bekijk de speciale aanbiedingen ....
Voorspelen op de Ryder Cup golfbaan
Nog 3 maanden en dan strijden de Amerikaanse en Europese golfers om de Ryder Cup op Le Golf National nabij Parijs. Voor degene die nu al van deze golfbaan willen genieten, hebben wij een speciaal arrangement in ons reisaanbod opgenomen. Lees meer ....
The World Amateur Golfers Invitational
Dit toernooi, met deelnemers uit de hele wereld, wordt in oktober in Maleisië georganiseerd en poogt amateur golfers het gevoel te geven hoe golfprofessionals zich voelen bij wedstrijden van de PGA tour. Door een speciaal Business Network Program is dit toernooi overigens fiscaal aantrekkelijk voor zakelijke amateurgolfers. Lees meer .....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij onze lijst met internationale golf events verder uitgebreid hebben met golftoernooien in Marokko (de Agadir en Marrakesh Golf Festivals) en Spanje (The La Manga Open)? Bekijk hier ons actueel aanbod.
  • dat wij in de eerste maand al 54 inschrijvingen hebben ontvangen voor de 46ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi (IBG)? Bent u werkzaam bij een financiële instelling en heeft u een golfhandicap, dan kunt u zich hier voor deze wedstrijd inschrijven.
  • dat wij onlangs een bezoek gebracht hebben aan Hotel Alicante Golf. Lees hier onze reisimpressie.
  • dat u bij onze partner FranceComfort huizen in Frankrijk kunt huren met een golfbaan in de buurt? Bekijk hier hun aanbod.
  • dat u via onze website ook een parkeerplek kunt reserveren op de luchthavens Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport?
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen kunnen thuis worden bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google+
Google+
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands