Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Geniet u ook zo van de zomerse dagen in Nederland? Wellicht bent u nu al plannen aan het maken voor een golftrip in het najaar. Denk dan eens aan een niet-standaard golfbestemming zoals Boedapest in Hongarije of aan het meespelen in het La Cala golftoernooi. Of bekijk onze aanbiedingen naar zon-zekere bestemmingen in Spanje en Portugal. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis.

Met sportieve groet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Golf met een citytrip combineren? Dan is Boedapest een echte aanrader.
In 2 uur vliegt u naar deze wereldstad in Hongarije. Onlangs hebben wij deze stad bezocht en het klantenverslag kunt u hier nalezen. Laat u verrassen door deze niet-alledaagse golfbestemming. Lees meer.
Galecop Golf
Ga mee met de Galecop Golf najaars reis
Voor Galecop Golf hebben wij in oktober een pro golfreis georganiseerd naar de Costa Ballena (Zuid-Spanje). Ook niet-leden kunnen aan deze 8-daagse reis deelnemen. Heeft u interesse om deel te nemen, wacht dan niet te lang want er kunnen max. 16 golfers inschrijven. Lees meer.
LCGWO
Vergezel ons naar het La Cala Golf World Open toernooi
Al drie jaar nemen wij klanten mee naar dit fantastisch georganiseerde golftoernooi in Mijas, Zuid-Spanje. Ook dit jaar bent u natuurlijk welkom om met ons mee te gaan. Lees meer .....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij onze lijst met internationale golf events verder uitgebreid hebben? Bekijk ons actueel aanbod met events in Maleisië, Spanje, Portugal en Marokko.
  • dat wij slechts nog enkele startplekken beschikbaar hebben voor de 46ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi (IBG)? Heeft u interesse om mee te spelen, bent u werkzaam bij een financiële instelling en heeft u een golfhandicap, dan kunt u zich hier voor deze wedstrijd inschrijven.
  • dat wij onze algemene voorwaarden aangepast hebben aan de nieuwe Richtlijnen Pakketreizen die vanaf 1 juli van kracht zijn? Onze nieuwe algemene voorwaarden kunt u hier nalezen.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen kunnen thuis worden bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google+
Google+
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands