Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Op veler verzoek hebben wij nieuwe golfarrangementen naar Schotland en Ierland in ons reisaanbod opgenomen. Deze landen, met een rijke golfhistorie, zijn ideaal voor een golfshortbreak in de maanden april tot en met oktober. Verder besteden wij aandacht aan onze internationale amateurtoernooien en de gebruikelijke 'hotel met golf' reisaanbiedingen naar Portugal en Spanje. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis naar een van deze bestemmingen of naar een andere door u gewenste golflocatie.

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
De bakermat van golf, Schotland
Wie wilt er niet een keer golfen in het land waar de oorsprong van de golfsport ligt? Wij hebben drie betaalbare shortbreak arrangementen voor u samengesteld: de 1ste in East-Lothian (Gullane), de 2de in de Highlands (Inverness) en de laatste in Troon (Ayrshire).
Golfen in Ierland, het groene eiland
Een mooi alternatief voor Schotland is ongetwijfeld golfen in Ierland. Vele mooie gevarieerde golfbanen en een ontspannen sfeer. Onze arrangementen bevinden zich in de omgeving van Dublin en Cork (Killarney).
Meespelen in een internationaal toernooi
Wilt u ook eens meespelen in een internationaal golftoernooi? Bekijk dan ons actueel aanbod. Dit is zeker niet alleen weggelegd voor ervaren golf(st)ers. Door het informele karakter van de toernooien is het ook interessant voor recreatieve golf(st)ers. In februari heeft een van onze klanten nog de eerste prijs behaald in het Marrakech Golf Festival! Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
Aanbiedingen hotel met golf
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen in Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij op zoek zijn naar sponsoren voor de 46ste editie van het Inter Bancair Golftoernooi? Kent u bedrijven die het interessant vinden om hun bedrijf te promoten aan medewerkers van financiële instellingen, attendeer ze dan op dit mooi toernooi. Meer informatie kunt u vinden op de IBG site.
  • dat op 21 & 22 april a.s. de Amsterdam Golf Show georganiseerd wordt, het jaarlijks must-visit event voor iedere golfer? Wilt u dit event bezoeken dan kunt u hier uw gratis toegangskaart(en) bestellen.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Online bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden en de bestelde artikelen kunnen thuis worden bezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Google+
Google+
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2018 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands