Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan: regen, storm en het wordt alweer vroeg donker. Reden te meer om golfplannen naar zonnigere oorden te maken. Lees bijvoorbeeld meer over een bezoek aan Cape Kaliakra, Puerto Banus of een internationaal golfevent. Maar natuurlijk ontbreken ook onze maandelijkse aanbiedingen naar Portugal en Spanje niet in deze nieuwsbrief. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw golfreis naar een van deze bestemmingen of naar een andere mooie golflocatie. Neem gerust contact met ons op.

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Plan uw bezoek naar Thracian Cliffs
De 2020 tarieven van het 5-sterren Lighthouse Golf & Spa resort zijn inmiddels bekend. Tijd dus om uw golfreis te plannen naar Cape Kaliakra waarbij u tevens golft op de mooie en uitdagende Thracian Cliffs golfbaan. Lees meer ....
Puerto Banus, Zuid-Spanje aanbieding
In de periode nov 2019 t/m feb 2020 hebben wij een mooie aanbieding voor u naar Puerto Banus, Zuid-Spanje. Vijf overnachtingen o.b.v. halfpension en 3x18 holes greenfees voor slechts € 525,- p.p..
Lees meer ....
Agenda internationale golfevents
Deze golfevents worden door lokale partners georganiseerd en u golft met een internationaal gezelschap in een ontspannen en informele sfeer. Meer weten? De golfevent ervaringen van onze klanten kunt u hier nalezen. Momenteel hebben wij de volgende events in ons reis aanbod:
nov 2019: The XV La Cala GolfWorld Open (Spanje)
dec 2019: The 19th La Manga Open (Spanje)
dec 2019: The West Algarve Golf Trophy (Portugal)
feb 2020: The East Algarve Golf Trophy 2020 (Portugal)
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat het nog niet te laat is om u aan te melden voor de groepsreis naar de Costa Ballena in Zuid-Spanje? Margriet Kragten, golfpro van Galecop Golf, zal deze reis begeleiden. Voor meer informatie en om u aan te melden zie de registratiepagina op onze website.
  • dat 13 september j.l. het door ons georganiseerde Inter Bancair Golftoernooi heeft plaatsgevonden op de Hilversumsche Golf Club? De winnaars van deze 47ste editie waren Mevr. Q. Hooft Graafland (cat 1, Betaalvereniging Nederland), dhr. M. Koeleman (cat 2, ASR) en dhr. C. Hofman (cat 3, ABN Amro). De uitslagen en foto's van deze uitermate geslaagde golfdag kunt u op de IBG pagina van onze website terugvinden.
  • dat op 17 september j.l. de laatste wedstrijd van de door ons georganiseerde SLTN Nutanix Golftour gespeeld werd op The Duke? De 2019 tourwinnaar is dhr. H. Rosenberg geworden met een score van 71 stb punten over zijn 2 beste wedstrijden. Op de golftour pagina van onze website zijn de dagwinnaars en de eindstand van de tour terug te vinden.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden en de bestelde artikelen worden natuurlijk ook thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2019 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands