Copy
Niet leesbaar? Open deze nieuwsbrief in een web browser.
Beste golfliefhebber,
 
Wij hebben weer mooie golfbestemmingen voor u op een rijtje gezet. Golfen in Zweden staat deze keer in de spotlights, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een niet-alledaagse golfbestemming. Ook is er aandacht voor golf-shortbreaks op rijafstand en speciale aanbiedingen naar Mallorca (Spanje). Natuurlijk ontbreken onze aanbiedingen naar Portugal en Spanje niet. Graag helpen wij u bij het organiseren van uw golfreis naar een van deze bestemmingen of naar een andere door u gewenste golflocatie.

Met sportieve golfgroet,

namens het Golftrip4u team,
Frans Gschwind
Nieuw in ons reisaanbod: golfen in Zweden
Wist u dat Zweden uitermate geschikt is voor een golfreis? U bent met het vliegtuig snel op bestemming en de kwaliteit van de golfbanen zijn veelal uitstekend te noemen. In onze arrangementen bezoekt u in uw golfreis Stockholm, Malmo of Gothenburg. Liever niet in een stad verblijven? Vraag ons dan naar een maatwerk golfreis met een verblijf in een resort.
Golfen op rijafstand
Golfen in de zomermaanden kan natuurlijk ook dicht bij huis. In Nederland bijvoorbeeld in Zuid-Limburg, Noord-Holland of op Herkenbosch. Maar ook in België en Duitsland hebben wij enkele mooie golfarrangementen die naar wens met meerdere overnachtingen en golfronden uitgebreid kunnen worden. Naar ons aanbod ....
Golfaanbiedingen voor Mallorca
In de maanden mei t/m oktober hebben wij twee zesdaagse golfreizen naar Mallorca in ons reisaanbod opgenomen. Hierbij overnacht u in goed gewaardeerde hotels en speelt u drie keer op verschillende golfbanen. Lees meer ....
Hotel & Golf aanbiedingen
'Hotel met golf' aanbiedingen
Net als vorige maand hebben wij weer enkele aantrekkelijke arrangementen naar Portugal en Spanje voor u op een rijtje gezet. Wellicht een idee om alvast een golfreis voor het najaar in te plannen? Lees meer ....
Wist u .....
  • dat wij onze lijst met internationale golf events verder uitgebreid hebben? Bekijk ons actueel aanbod met events in Bulgarije, Frankrijk, Spanje en Portugal.
  • dat wij onlangs op studiereis zijn geweest naar Ierland (omgeving Dublin)? Hier hebben wij enkele mooie golfresorts en -banen bezocht. Het verslag over onze ervaringen kunt u hier nalezen.
  • dat er al bijna ingeschreven kan worden voor de 47ste editie van de Inter Bancair Golfdag (IBG)? Het beloofd op 13 september een mooi golf feest te worden op de Hilversumsche Golfclub en Olga Commandeur heeft weer aangegeven de warming-up te gaan verzorgen. Houdt de IBG site in de gaten!
  • dat wij van 20 t/m 26 mei deelnemen aan het IAGTO's Tenerife Golf Trophy event? Naast een golfwedstrijd met een internationaal gezelschap golf tour operators, staan tevens speeddate sessies met Spaanse golfresorts, hotels en golfbanen op de planning.Tevens gaan wij enkele hotels, golfresorts en golfbanen op Tenerife bezoeken.
  • dat u via onze website ook niet-golfvakanties kunt samenstellen? Wij werken samen met gerenommeerde partners zoals Booking.com, Skyscanner en Rentalcars. Hier hebben wij onze partners voor u op een rijtje gezet en kunt u gemakkelijk uw vakantie boeken. Tip: zet deze pagina bij uw favorieten.
Jumbo Golfwereld

Bent u op zoek naar golfkleding, golfclubs en/of golfaccessoires, kijk dan eens in de webwinkel van onze partner Jumbo Golfwereld. Bestellingen kunnen eenvoudig online geplaatst worden en de bestelde artikelen worden natuurlijk ook thuisbezorgd.
Golftrip4u is lid van de wereldwijde branche organisatie voor golf tour operators:
IAGTO logo
De wettelijk verplicht gestelde reisgarantie hebben wij afgesloten bij:
STO reisgarantie
Volg ons op social media
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2019 Golftrip4u, All rights reserved.


This email was sent to <<Uw e-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golftrip4u · Amerikalaan 10 · IJsselstein, Utrecht 3404 ZS · Netherlands