Copy
Itouch Nieuws - Mei 2016
View this email in your browser
Itouch Shiatsu
In beweging

Lente! De natuur komt op, groeit en komt tot bloei. Volgens de Chinese elementenleer is dit het seizoen van de Houtenergie. Deze energie staat voor een nieuw begin, expansie en ontwikkeling. Een goede tijd dus voor het maken van nieuwe plannen, uitwerken van creatieve ideeën en voor wat extra beweging!

Ook in de praktijk en bij mijzelf is het een en ander in beweging. Zo heb ik de Stoelshiatsu opleiding afgerond en ben ik mij momenteel aan het verdiepen in de baby-en kindershiatsu. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. Ook vind je er een leuke aanbieding voor een stoelshiatsu behandeling en 6 korte oefeningen om jezelf (en de energie in je lichaam) in beweging te zetten.

Ik wens je alvast een hele mooie zomer en wie weet tot binnenkort!

Hartelijke groet,
Irene Pot
Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie

 
Thank You
Oefenpersonen bedankt!
 
Dinsdag 17 mei ben ik geslaagd voor de stoelshiatsu opleiding. Vorige maand heb ik een groot aantal mensen een stoelshiatsu behandeling mogen geven. Hierbij wil ik al deze oefenpersonen hartelijk bedanken voor hun hulp!

Het was verrassend en leerzaam om in de praktijk te zien wat deze korte behandeling voor je kan doen. ‘Heel ontspannend’, ‘Even helemaal weg’ ‘Rug en schouders voelen soepeler’ zijn zaken die ik veel heb terug gehoord.

Met veel plezier ga ik verder met het aanbieden van de deze vorm van shiatsu. Nieuwsgierig? Of kom je graag weer een keer? Tot en met eind juni kun je gebruik maken van de onderstaande aanbieding.
Massagestoel
Nieuw: Stoelshiatsu en bedrijfsmassages | Actie: Stoelshiatsu voor €15,-

Nieuw in de praktijk: Stoelshiatsu, Bedrijfs- en Evenementmassage. Stoelshiatsu is een laagdrempelige behandelvorm, waarbij je in een gemakkelijke houding, op een speciaal daarvoor ontworpen stoel, in 30 minuten kunt ontspannen en nieuwe energie opdoet. Het werkt goed tegen stress en RSI-klachten. 

Stoelshiatsu bied ik aan in de praktijk, maar kan ook heel goed op locatie uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld op de werkplek, tijdens evenementen of bij je thuis (als het lastig is om bij de praktijk te komen).  


Voorjaarsactie t/m juni '16: Stoelshiatsu voor €15,- of  €65,- voor 5 x stoel
 
Meer informatie
Babyshiatsu

Aan de studie: Baby Shiatsu

Onlangs heb ik een zeer inspirerende een leerzame eerste nascholing gehad over Baby & Kinder Shiatsu (‘Developmental Shiatsu’) door de grondlegger hiervan: Karin Kalbantner-Wernicker. Deze bijzondere shiatsuvorm ondersteunt alle motorische ontwikkelingsstappen in het 1e levensjaar en brengt ontspanning voor ouder en kind. De eenvoudige techniek kan heel goed aan ouders geleerd worden. Daarnaast is het ook toepasbaar bij oudere kinderen, volwassenen en (dementerende) ouderen.

Ik ga deze informatie de komende tijd laten bezinken en brainstormen over een mooie vorm om aan te bieden in de praktijk. Helemaal leuk en bijzonder is dat ik de Baby Shiatsu over een aantal maanden direct in praktijk kan brengen bij ons 2e kindje. :-)

Makko Ho Meridiaan Strekkingen
Geef jezelf een Mini-Shiatsubehandeling met deze 6 oefeningen

Sinds het begin van mijn Shiatsuopleiding doe ik dagelijks deze fijne serie oefeningen.  
Ben je moe, druk in je hoofd of heb je last van gespannen spieren? Neem regelmatig een paar minuten de tijd voor deze 6 eenvoudige strekoefeningen.

Met deze oefeningen, officieel de Makko Ho of Meridiaan Yoga strek en activeer je de 12 hoofdmeridianen in je lichaam, met als doel de levensenergie (ki) in deze meridianen vrij te laten stromen. Hierdoor voel je je direct een stuk energieker en soepeler.  Fijn om je dag mee te beginnen of af te sluiten.

 
Meer informatie
Shiatsu ervaringen
Wat is jouw ervaring met shiatsu?

Heb je een of meerdere Zen of Stoel Shiatsu behandelingen ontvangen bij Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie?  Graag hoor of lees ik je ervaring.

Als je het leuk vind kun je een berichtje achterlaten op de website www.itouch-shiatsu.nl/ervaringen

 
Itouch Shiatsu op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en informatie over shiatsu en de oosterse filosofie? Volg Itouch op facebook.
Itouch Shiatsu op Facebook
Deel
Stuur door
Copyright © 2016 Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie, All rights reserved.

Our mailing address is:
irene@itouch-shiatsu.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie, Carlierstraat 38, 8919 BC Leeuwarden
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie · Carlierstraat 38 · Leeuwarden, Friesland 8919 BC · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp