Copy
Itouch Nieuws - Maart 2016
View this email in your browser
Dankjewel!

In deze nieuwsbrief wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om je te bedanken. Of je nu wekelijks terugkomt voor een ontspannende Zen Shiatsu massage, je een keer geweest voor een losse behandeling, via een cadeaubon hebt kennisgemaakt of via een andere weg betrokken bent...  Enorm bedankt voor je interesse!

Mede dankzij jouw betrokkenheid heb ik een mooie start kunnen maken met Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie. In de eerste 2 maanden van 2016 heb ik zoveel leuke en mooie reacties mogen ontvangen op de Zen Shiatsu behandelingen in de praktijk. Ik ben elke weer verrast wat een behandeling kan doen voor de ontvanger. 'Diepe ontspanning, meer in contact met mijn lichaam, meer energie, beter slapen, lekkerder in mijn vel’ zijn zaken die ik regelmatig terug hoor. Dit is voor mij de reden waarom ik met zo veel plezier Zen Shiatsu beoefen en me hierin blijf verdiepen. 

In deze nieuwsbrief vind je informatie over de nieuwe bedrijfsactiviteit Stoelshiatsu, 6 oefeningen om jezelf een mini-shiatsubehandeling te geven en over de Geluksroute Leeuwarden, waar Itouch aankomende zondag 13 maart aan mee doet.
 
Hartelijke groet,
Irene Pot
Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie

 
Happy Sunday Session- Geluksroute Leeuwarden
Aanstaande zondagmiddag 13 maart: HAPPY SUNDAY SESSION

Itouch doet mee aan met de Geluksroute Leeuwarden van 12 & 13 maart: een landelijk initiatief om op een positieve wijze mensen met elkaar te verbinden en geluk te delen.
Op zondagmiddag 13 maart organiseer ik samen met muzikant Martin Pals en kunstaneres Jikke van der Zee  HAPPY SUNDAY SESSION. Kom genieten van Live Muziek, prikkel je creativiteit met Kleur en ervaar gratis een Zen Shiatsumassage. Je bent van harte welkom tussen 13.00-17.00 uur op het Herenwaltje 10 in de binnenstad van Leeuwarden.
Meer informatie
Binnenkort: Stoelshiatsu | Oefenpersonen gezocht

Over een tijdje zal ik naast de Zen Shiatsu ook Stoelshiatsu aanbieden in de praktijk. Stoelshiatsu een laagdrempelige behandelvorm, waarbij je in een gemakkelijke houding, op een speciaal daarvoor ontworpen stoel, in korte tijd kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Het is een goede remedie tegen stress en RSI. 
Momenteel ben ik bezig met de opleiding en in de maand april ben ik op zoek naar een flink aantal oefenpersonen. Heb je zelf interesse of ken je iemand die dit leuk vind? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar  irene@itouch-shiatsu.nl 


 
Makko Ho Meridiaan Strekkingen
Geef jezelf een Mini-Shiatsubehandeling met deze 6 oefeningen

Sinds het begin van mijn Shiatsuopleiding doe ik dagelijks deze fijne serie oefeningen.  
Ben je moe, druk in je hoofd of heb je last van gespannen spieren? Neem regelmatig een paar minuten de tijd voor deze 6 eenvoudige strekoefeningen.
Met deze oefeningen, officieel de Makko Ho of Meridiaan Yoga strek en activeer je de 12 hoofdmeridianen in je lichaam, met als doel de levensenergie (ki) in deze meridianen vrij te laten stromen. Hierdoor voel je je direct een stuk energieker en soepeler.  Fijn om je dag mee te beginnen of af te sluiten.

 
Meer informatie
Cadeaubonnen & 10% korting met Voordeelkaart

Wil je iemand verrassen of bedanken met een Zen Shiatsu behandeling?
Bij Itouch zijn cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf 25 euro. 
Meer informatie
 

Wil je zelf voordelig Zen Shiatsu ontvangen? Met een voordeelkaart (3 of 5 keer) ontvang je 10% korting op je behandeling. 
Deel
Stuur door
Copyright © 2016 Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie, All rights reserved.

Our mailing address is:
irene@itouch-shiatsu.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Itouch, Praktijk voor Shiatsutherapie, Carlierstraat 38, 8919 BC Leeuwarden