Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Rajupusu Leader jalkautuu kuntiin

Rajupusu Leader järjestää infoiltamat jokaisessa Rajupusu-alueen kunnassa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä kuntien elinkeino- ja vapaa-aikatoimen kanssa. Mukana on myös muita yhteistyökumppaneita, mm. ProAgrian, Elyn ja Uusyrityskeskuksen asiantuntijoita. Infoiltamissa on tarjolla tietoa maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksista ja muuta ajankohtaista asiaa. Infoiltamat järjestetään 1.3. Joroisissa, 23.3. Sulkavalla, 19.4. Rantasalmella ja 3.5. Juvalla kello 16.30-18.30 välisenä aikana. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtumakalenterin kautta!

 

Rajupusu Leaderin hallitus 2017

Toimintaryhmän hallitus järjestäytyi tammikuussa. Hallitus muodostuu kolmikantaperiaatteella: kolmannes hallituksen jäsenistä edustaa julkista hallintoa, kolmannes yhteisöjä (yhdistyksiä ja yrityksiä) ja kolmannes maaseudun asukkaita. Hallituksen puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Eetu Nissinen Sulkavalta ja varapuheenjohtajaksi Kimmo Ihalainen Joroisista. Hallituksen muut jäsenet ovat Joroisista Riikka-Mari Damski ja Petri Miettinen, Juvalta Anne Suhonen, Kirsi Jylhä-Lipsanen ja Ritva Hänninen, Rantasalmelta Riitta Minkkinen, Ari Korhonen ja Harri Tillman sekä Sulkavalta Maarit Tiimonen ja Heikki Mikkonen. 

Hallituksen kevään kokoukset:
Tiistai 21.3. - Hakemusten viimeinen jättöpäivä ma 6.3. 
Tiistai 25.4. - Hakemusten viimeinen jättöpäivä ma 10.4. 


Vuonna 2016 puollettiin tukea yhteensä 550 128€

Rajupusu Leader ry:n hallitus puolsi rahoitusta vuoden 2016 aikana neljälletoista yleishyödylliselle hankkeelle ja yhdelle yritysinvestointituelle. Tukea puollettiin yhteensä 550 128 euroa. Julkisen tuen lisäksi kaikissa hankkeissa on mukana hakijoiden omaa, yksityistä rahoitusta ja osin talkootyötä. Hankerahoitushaku Leader-ryhmiin on jatkuva, ja hyviä hankeideoita niin yleishyödyllisiin hankkeisiin, yritystukiin sekä yritysryhmähankkeisiin otetaan mielellään vastaan. Mavin hankerekisteristä löytyy tällä rahoituskaudella puolletut hankkeet. Hankerekisteriin pääset tästä linkistä. 

Hyrrän aikataulua on päivitetty

Mavi.fi:ssä oleva Hyrrän aikataulu on päivitetty:Hyrrän aikataulu
Voit myös tutustua Hyrrän usein kysyttyihin kysymyksiin tämän linkin kautta.

Copyright © 2019 Rajupusu Leader, All rights reserved.


Our mailing address is:
Rajupusu Leader
Juvantie 2
51900 Juva 
Finland