Copy
Wat fijn om jullie te berichten dat onze collega die met corona op de intensive care lag vandaag van die afdeling af mag. Tot nu toe weten we het samen aardig onder controle te houden. Gemiddeld zijn het nu ongeveer 10 collega's die corona hebben. Heel vervelend natuurlijk als je het hebt. Het duurt ook echt wel even tot je hersteld bent. Het betekent wel dat er 540 collega's geen corona hebben of er van genezen zijn.

Belangrijk blijft het voor iedereen om zich aan de regels te houden. Houd anderhalve meter afstand en zorg voor een schone mondkap.

Zo in de feestmaand kunnen we helaas geen kerst vieren maar iedereen krijgt wel een mooi kerstpakket. Deze worden verspreid via de teamleiders. Zo kunnen we dit coronaproof doen. 
Kerstkaartenactie
Heb jij onze nieuwe website al gezien? We hebben een leuke actie. Je kan 1 persoon opgeven voor een leuke kerstkaart met jouw boodschap. Wij verzorgen de verzending. Het kost jou niks en brengt vast een glimlach op. We versturen er 200. Op=op, dus wees er snel bij. Kijk snel op https://www.bigagroep.nl/kerstkaart/
Biga Mondkapjes
De papieren mondkapjes die de collega's van het Intern Bedrijf kregen zijn vervangen voor een stoffen versie. Veel beter voor het milieu. Een voor de ochtend en een voor de middag. De mondkapjes worden iedere dag gewassen in onze wasserij. Zodra de volgende bestelling binnen is krijgen de collega's van de Groen en de Schoonmaak ook deze mondkapjes. Denk aan het wassen (minimaal 30 minuten wassen op 60 graden) en de wissel bij de lunchpauze.
Vragen
HEB JE EEN VRAAG?
Neem contact op met jouw leidinggevende of stuur een mail naar corona@bigagroep.nl. Ook als je graag gebeld wilt worden door het preventieteam.

Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet per mail en heb je wel een mailadres? Stuur een mail naar post@bigagroep.nl
Deze Nieuwsbrief is een uitgave van Biga Groep BV 2020.
Thorbeckelaan 3, 3705 KJ Zeist | T 030-8503200 | E post@bigagroep.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Biga Groep B.V. · Thorbeckelaan 3 · Zeist, Utrecht 3705 KJ · Netherlands