Copy
Nieuwsbrief Biga Groep - april 2017

Beste  Voornaam Achternaam,

Bescheiden betekent: zonder enige brutaliteit, voorzichtig en niet groot. Past dit bij ons bedrijf? Pragmatisch betekent: gericht op feiten, inspelend op de praktijk; = zakelijk. Daar voelt ons team zich meer bij thuis. Het vraagteken onderstreept zeker onze bescheidenheid. Tijd om meer onze trots uit te stralen. Want trots ben ik zeker op ons bedrijf. Mensen met steeds meer verschillende achtergronden aan het werk helpen vanuit onze maatschappelijke missie. Allemaal als bedrijf waarbij we de winst inzetten op begeleiding. Ook statushouders, WWB-ers, instroom vanaf het UWV, mensen die allemaal een stap dichterbij een betaalde baan komen.
Graag informeer ik u over de laatste ontwikkelingen van ons mooie bedrijf.

Topper Remco groeit en groeit

Remco (30 jaar) werkt vanaf 2004 bij Biga Groep. Hij startte als stagiair bij de groen. Naast zijn werk daar voerde hij al een aantal dtp (grafische vormgeving) projecten uit. Na 2 jaar was er een plaats voor hem op de dtp-afdeling. Daar werkte hij 7 jaar, waar hij zich het vak eigen maakte en heel handig werd met het programma Indesign.
Lees meer over Remco

Informeren in het kwadraat

Mooi om te zien dat mensen die ons bedrijf bezoeken verrast zijn over de diversiteit. In februari ontvingen we een grote groep inkopers van Rijkswaterstaat. Ze kregen een rondleiding en waren zeer geïnteresseerd in het werk wat wij doen, met name voor de Rijksoverheid. Voor de ambtenaren was het echt een eye opener hoe je om kunt gaan met werk en duurzaamheid.
Lees meer over informatiebijeenkomst voor gemeenten

Elco zoekt een nieuwe uitdaging

Biga Groep medewerker Elco zoekt een baan. Ziet u een kans voor hem? Neem contact op met Bernadette Voorendt, Consulent Arbeid, tel 030 8503 288 of bvoorendt@bigagroep.nl.
Klik voor een eerste kennismaking

Dubbel duurzaam

Minister Hennis-Plasschaert ontving tijdens het bezoek aan Biga Groep al een mooie mantel die gemaakt was van de vezels van de kleding van Defensie. Biga Groep blijft in gesprek met ondernemers die in dit recycleproces een rol kunnen spelen. Zo zijn we nu met sociale onderneming...
Lees meer over deze samenwerking

Meer oranje in Wijk bij Duurstede

Vanaf april is ons groenteam ook in Wijk bij Duurstede aan het werk. Hans, Willem, Martijn en Sjaak hebben een baan aan het verwijderen van onkruid in de wijken. Vooraf kregen zij een instructie van wat mag blijven staan en wat onkruid is. De opdracht is voor vier jaar. Mannen veel succes!

Weer 5 jaar schoonmaken in Utrechtse Heuvelrug

We tekenden weer een mooi schoonmaakcontract bij gemeente Utrechtse Heuvelrug. Voor vijf jaar (met mogelijkheid tot 2 jaar verlengen) kan ons team van tien medewerkers daar aan de slag blijven. Om dit mooie nieuws nog eens onder de aandacht te brengen verspreiden we dinsdagochtend een leuk kaartje en een appel op iedere werkplek. 

Utrechtse Heuvelrug op bezoek
Vragen?
Nieuwbrief voorkeuren wijzigen voorkeuren wijzigen of uitschrijven?
Deze Nieuwsbrief is een uitgave van Biga Groep BV 2017.
Thorbeckelaan 3, 3705 KJ Zeist | T 030-8503200 | E post@bigagroep.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Biga Groep B.V. · Thorbeckelaan 3 · Zeist, Utrecht 3705 KJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp