Copy
Nieuwsbrief 'Dát ruimt op!"
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF 7 – Herfst 2016

In deze nieuwsbrief


- Tevreden klant na 'Coaching aan huis'
- Ervaringen als Opruimcoach
- Workshops over Opruimen en Huishouden
- Tips van lezers... / De winnende tip!
 

Tevreden klant na 'Coaching aan huis':


Het allerfijnste is dat mijn huis nu een fijnere plek is om te zijn!
'Tanja heeft mij op prettige wijze geholpen om meer overzicht en orde in mijn huis te creëren. Samen hebben we een grote kast en een deel van mijn keuken opgeruimd. Deze ruimtes zijn naast opgeruimd, nu ook logischer ingedeeld. Hierdoor kan ik mijn spullen snel terug vinden en lukt het mij makkelijker om spullen direct op de goede plek op te bergen. Dankzij haar hulp ben ik op de goede weg gezet om de rest van mijn huis ook op te ruimen en te ontdoen van spullen die ik niet meer wil hebben. Ik kan nu effectief opruimen en heb er zelfs meer plezier bij. En het allerfijnste is dat mijn huis nu een fijnere plek is om te zijn!'
L.te Z.
 


> lees meer ervaringsverhalen op de website
 

Een kijkje in de keuken van de Opruimcoach


'Wat voor klanten krijg je nou als Opruimcoach? Is er een beetje vraag naar? Moet ik dan denken aan die mensen van tv met een huis vol troep? Zelf kan ik gelukkig altijd héél goed opruimen! Ik heb trouwens wel een kennis die je hulp zou kunnen gebruiken.....!"

Sinds ik werk als Opruimcoach hoor ik bovenstaande uitspraken vaak. Via een Amerikaans tv-programma over verzamelaars en een verre kennis kom je toch uiteindelijk bij je zelf terecht. Logisch. Iedereen heeft met het opruimen van spullen te maken. Jij dus ook. Vaak is dat geen probleem maar soms kan het lastig zijn. Dit kan allerlei oorzaken hebben. 
Als Opruimcoach bied ik je de volgende diensten aan: 

Workshop 'Slim Opruimen'. Een laagdrempelige manier om na te denken over het opruimen van spullen in huis. Erg leuk om aan de keukentafel in kleine kring ervaringen te delen. Het zet je aan om thuis aan de slag te gaan. Geen woorden maar daden. Via de mail worden resultaten gedeeld. Stimulerend! Je bent niet de enige...

Workshop 'Slim Huishouden'. Wanneer voor jou de huishouding een struikelblok vormt, is dit misschien een workshop voor jou. Op een nieuwe manier kijken naar je huishoudelijke bezigheden. Je gaat naar huis met frisse ideeën en wie weet krijg je weer overzicht! 

Coaching aan huis. Je pakt het iets groter op door een dagdeel hulp in te schakelen. Je maakt een plan en leert een methode aan waarmee je zelf verder kunt. Soms vraag je later nog eens hulp.

Hulp bij verhuizing. Opruimen in het groot. Niet iets om alleen te doen. Soms heb je niemand die het met of voor je doet. Soms wens je gewoon iemand die met je mee denkt. 
Onlangs mocht ik weer een ouder echtpaar zonder kinderen verhuizen naar een verzorgingstehuis en alles oppakken wat anders door het netwerk gedaan wordt.
Ook loop ik met iemand mee die binnenkort gaat verhuizen.

Particulier of WMO? Woon je in Zwolle en heb je via het Sociaal Wijkteam indicatie voor begeleiding door een Opruimcoach? Jouw onkosten kunnen grotendeels vergoed worden vanuit de WMO. Ben je verder goed gezond maar kun je tóch een Opruimcoach gebruiken? Jij betaalt gewoon volgens het uurtarief.

Nieuwe Folder! Wat is er leuker dan het uitdelen van je eigen pas gedrukte folder (waarvoor dank aan bldsprk Communicatievormgevers!) op de Nationale Kringloopdag? Vanachter een stand mocht ik voorbijgangers onlangs een folder aanbieden én een miniworkshop geven over het opruimen van hun tas of broekzak. 

'Dát ruimt op!'

 

> lees meer over mij op de website
 

Workshops: 'Slim opruimen' of 'Fris huishouden'


Kies een ochtend of avond en geef je snel op via onderstaande link. 

Workshop 'Slim opruimen'
ochtend  2 of 16 november (9.30-11.30 u)
avond  3 november (19.30-21.30 u)

Workshop "Fris huishouden"
avond 10 november (19.30-21.30 u) 

Voorsterweg 45 in Zwolle
Inclusief koffie / thee, appeltaart en kleine organizingsmaterialen.

Je betaalt 25 euro en kunt gratis 1 introducé meebrengen.
Win je de huis-,tuin- of keukentip? Dan is toegang voor jou en je introducé gratis!

Tijden de workshop ontdek je een slimme opruim- of huishoudmethode. Ook maak je een persoonlijk plan waarmee je thuis aan de slag kunt. 'Dat ruimt op!'

.
Wie weet, tot ziens,>meld je hier aan voor een workshop
 

Tips


Huis-,tuin- of keukentip
Heb je een super huis-, tuin- of keukentip? Mail het via onderstaande link. Je tip wordt geplaatst en wie weet win je een gratis workshop voor jou én je introducé!

Vloerbedekking verwijderen
Mocht je ooit (bij tropische hitte!) vloerbedekking moeten verwijderen wat compleet verlijmd is op de betonnen ondervloer? Geen paniek! Wij waren je voor en belden Adriaan. Zijn tip was : 'Snij met een stanleymes de hele boel in repen van 30 cm. Je trekt het er nu makkelijk uit en de rollen kun je goed afvoeren!"
En het werkt! Nogmaals bedankt Adriaan!!

Winnende tip : App je eigen to-do list!
Deze keer komt de winnende tip van Hermen K. uit Bedum! Hij appte het volgende:
Je kunt een to-do-list aanleggen door jezelf te appen. Maak dus een app aan op je eigen nummer. Als je iets uitgevoerd hebt, verwijder je het betreffende appje'. 
Handig Hermen! Op die manier heb je inderdaad al je taken mooi overzichtelijk genoteerd. Gefeliciteerd en wie weet tot ziens tijdens één van de workshops! Gratis voor jou én je introducé.

Ga voor meer tips naar www.datruimtop.nu

>  Geef hier jouw huis-, tuin- of keukentip door!


Tot ziens!
Tanja Hofsink | 06 28 37 05 28 | info@datruimtop.nu | KvK nr. 63948176
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven of een relatie van ons bent.
Afmelden? Klik hier.


Email Marketing Powered by Mailchimp