Copy
Nyhedsbrev fra UD&LÆR
View this email in your browser
Det var den sommerferie 
Nu er det tid til igen at pakke turtasken og tage UD&LÆR i lokalområdet med din børnegruppe. Her er et lille udvalg af de mange spændende tilbud, der ligger på UD&LÆR

Dagtilbud

At sige nej

Nogle gange er man bare sur - Og man gider ikke noget som helst af det mor og far eller kammeraterne siger! Børnebibliotekaren læser en bog om at sige NEJ! eller om at være sur.

Bevægelsesdag for dagpleje- og børnehavebørn

Børnene drejer på det store aktivtetshjul, og aktivteterne kan være: Naturens lyde, tusindbenstur, leg med vinden, insektvæddeløb etc.

Fabulatoriet

Få de dygtige lærere fra Den Kreative Skole ud på jeres egen institution til et billedkunst- danse- og/eller musikforløb

Grundskole

Workshop: Baselitzs maleteknikker

Denne workshop handler om Baselitz eksperimenterende maleprocesser, hvor eleverne selv afprøver forskellige teknikker som fx stempelmaleri, drip painting, paletmaleri og body art.

Samarbejde med erhvervsvirksomhed

Silkeborg Maskinfabrik A/S inviterer indenfor til et undervisningsforløb, der har fokus på det at tage en erhvervsuddannelse og arbejde i en moderne industrivirksomhed. 

Lav fede bogtrailere

Forløbet giver mulighed for at arbejde med litteratur på en anderledes måde. I arbejdet med bogtrailerne arbejder eleverne multimodalt med stemning og indhold i romanerne. Forløbet afsluttes med, at elevernes produktioner udgives på bogmærker, så bogtrailerne vha. QR-koder kan formidles til andre børn og unge.

Find vej

Lokalhistorisk orienteringsløb hvor eleverne lærer om Silkeborgs baggrund og historie. Forløbet er blevet til i samarbejde mellem orienteringsklubben og Silkeborg Arkiv.

Har du set kataloget fra KK44?

Igen i år med masser af fine, fagligt stærke og helt grydeklare undervisningsforløb. Fx:

Fortælletelt - Om Moses og flugten ud af Egypten
Lydspor - Om orglet og dets musik
Klassikerlæsning - Om den store litteratur

Ungdomsuddannelse

Check Point One

Lad eleverne arbejde med Forsvarets internationale engagement. Mød soldaten og deltag i diskussionen om Danmarks deltagelse i internationale operationer. 

Sikker kanosejlads på Gudenåen

Gudenåen danner de perfekte rammer for korte dagsture, og der kan sejles med start fra flere lokaliteter i området omkring Ry og Silkeborg. 
FORUM for Børnekultur //
Kultur- og Borgerserviceafdelingen
Skoleafdelingen og
Børne- og Familieafdelingen
http://udoglaer.dk/


Copyright © 2016 UD&LÆR, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp