Copy
Nyhedsbrev fra UD&LÆR
View this email in your browser
UD&LÆR i Silkeborg Kommune ønsker alle udbydere, lærere og pædagoger en rigtig glædelig jul. Vi glæder os til at åbne pakkerne med nye oplevelser og nye forløb i eksterne læringsmiljøer efter en veloverstået juleferie.

Dagtilbud

Høgdal

Så er det tid til at booke forårets besøg på Høgdal til en dag med leg, oplevelse og historie

Naturens kryb og kravl

Vi tilbyder forskellige aktiviteter til børn og unge i alle aldre, som med stor inddragelse af naturen handler om at skabe oplevelser og læring. De forskellige aktiviteter kan både være enkeltstående, samt kombineres, hvis det ønskes. 

Bogstavskattejagt

Har I en storbørnsgruppe? Så er bogstavskattejagten lige noget for jer!

"Den drilske bogstavtyv har været på spil i børnebiblioteket! Bogstavtyven har suget bogstaver ud af bøgerne, så vi ikke kan læse dem!  Kom og hjælp os med at finde de løse bogstaver, så vi igen kan læse vores bøger."


Grundskole

Lær om åben skole

Gratis online kursus (MOOC) hvor du får både kompetencer og indsigt i arbejdet med åben skole

Har du lyst til at tilegne dig ny viden om arbejdet i en mere åben skole til gavn for børns læring og trivsel? Så er det her. Efter forløbet vi du være klædt på til at planlægge og gennemføre læringsforløb i samarbjede med eksterne partnere.

Booktalk

Det her er booktalken til de unge, der synes, at det mest kedelige i verden er at læse. I håndplukker jeres læsetrætte elever, og vi håndplukker de absolut mest spændende, nervepirrende og ikke særligt tykke bøger. 

Få besøg af en ekspert

Eksperterne er ingeniører, naturvidenskabelige kandidater og andre med teknisk eller naturvidenskabelig baggrund, og de kan være med til at styrke dine elevers interesse for naturvidenskab og teknologi

Årstiderne i naturen

Hver årstid har sin naturoplevelse! Vi tager på en oplevelsestur til skov og sø og undersøger hvordan naturen skifter med årstiderne. Vi prøver at finde svar på mange af naturens spændende spørgsmål

Ungdomsuddannelse

Booktalk i forbindelse med værklæsning

En skræddersyet booktalk efter lærerens ønsker! Det kunne for eksempel være i forhold til genrer, nyere forfatterskaber, bestemte temaer eller særlige behov fra elevernes side. 

Model UN Climate Conference

Model United Nations Climate Conference er udviklet til elever på for eksempel gymnasier og højskoler. Eleverne bliver fordelt på de forskellige lande, hvis position i forhold til klimaproblematikken de så skal sætte sig ind i - og så går forhandlingerne i gang; om klimaforandringer, global opvarmning, økonomisk bistand og teknologisk udvikling - og for nogle ganske enkelt om overlevelse.

VIL DU VÆRE MED PÅ UD&LÆR HOLDET?

Vi søger lærere og pædagoger der kunne tænke sig at være med til at udvikle nyt!

Selvom deadline er overskredet, er der altid plads til en til, så hold dig ikke tilbage.


Læs mere her

FORUM for Børnekultur //
Kultur- og Borgerserviceafdelingen
Skoleafdelingen og
Børne- og Familieafdelingen
http://udoglaer.dk/


Copyright © 2016 UD&LÆR, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp