Copy
kat te koop! - rotte tomaten - tulips - loodgieter
lees deze email in je browser

kat te koop!
Of eigenlijk: een foto van een stilleven met een kat op een bord te koop!

Waar? In mijn pas gelanceerde webshop voor mijn fotografisch werk. Meer hierover lees je in deze eerste nieuwsbrief van 2017. 

Verder zal het hier gaan over rotte tomaten, tulips from Amsterdam en wat ik ben geworden nu ik groot ben (voor wie niet verder wil lezen: loodgieter).

Voor ik van start ga: een woord van grote dank aan alle lezers van mijn eerste nieuwsbrief. Het was een experiment, en ik vond het spannend. Zat de wereld wel te wachten op mijn epistel? De vele reageerders én de nieuwe inschrijvingen in ieder geval wel, zo bleek.


'Nieuwsbrief versturen' blijft dus op mijn to do lijst staan. Wel hou ik graag de onvoorspelbaarheid in ere die ik al voorspelde in de vorige nieuwsbrief.
 

Barbara van Schaik 
scherpte diepte Consultancy
scherpte diepte Fotografie

Wie in de toekomst geen nieuwsbrieven wil ontvangen kan zich via de unsubscribe link uitschrijven. 
Stilleven met Nivea
Stilleven met robot

Kat te koop!


Of eigenlijk dus: een foto van een stilleven met een kat op een bord te koop!

Voor wie op zoek is naar 'iets' voor 'aan de muur' heb ik recentelijk een webshop voor mijn fotografisch werk gelanceerd. Geen kattenmens? Via barbaravanschaik.werkaandemuur.nl zijn meer stillevens van de rommelmarkt te koop - ook met honden. Of andere bijzondere beelden die ik heb gevangen met mijn camera, van urban landscape tot abstract.
 
Sunrise
Met stip
Afdrukken zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen en materialen (bijvoorbeeld aluminium, canvas, Xpozer en fotoprint met of zonder lijst).

Toch meer interesse in alleen dat bord met die kat (voor €7) voor op het dressoir? Dan zit er niets anders op dan een fysiek bezoek te brengen aan de vlooienmarkt IJ hallen.

PS: afdrukken, afwerking, betaling en verzending worden verzorgd door werkaandemuur.nl

Try-out workshopIn de vorige nieuwsbrief kondigde ik het al aan: ik werk aan de ontwikkeling van een workshop over feedback geven, vragen en ontvangen. Onder de werktitel: 'wie is er bang voor rotte tomaten?'

Uitgangspunt is voor mij het gegeven dat feedback een zeer waardevol en krachtig instrument is voor de ontwikkeling van jezelf, anderen en teams in de werksituatie. Tegelijkertijd vinden velen (waaronder ikzelf!) het geven, vragen en ontvangen van feedback niet altijd even makkelijk en soms ronduit lastig en zelfs eng. Vandaar die werktitel.

Inmiddels ben ik zo ver dat ik een try-out van de workshop wil houden. In april (exacte datum in overleg), met 4-6 deelnemers, duur: max. 4 uur (is nu mijn inschatting). Leidinggevenden zijn een voor de hand liggende doelgroep. Daarnaast is wat mij betreft iedereen die over die 'rotte tomaten' drempel heen wil leren stappen van harte welkom.

Heb je belangstelling? Of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Voor de try-out geldt een (sterk) gereduceerd tarief: €45 p.p. (incl. BTW en koffie/thee en iets lekkers). Aanmelden kan via onderstaande button.
Ja, ik heb interesse in deelname aan de try-out van de workshop

Tulips from Amsterdam


Soms heb je anderen nodig om je te wijzen op iets dat voor jezelf zo vanzelfsprekend is dat je er niet meer bij stil staat. In mijn vorige nieuwsbrief vertelde ik over mijn coachopleiding in 2016. En hoe ik sindsdien werk aan de uitbouw van mijn coachpraktijk. Van verschillende kanten ben ik naar aanleiding daarvan gewezen op het feit dat ik coachees - vanwege mijn jarenlange werkervaring in een internationale, Engelstalige omgeving - ook in het Engels kan begeleiden. Natuurlijk wist ik dat zelf wel, sterker nog: ik doe het al. Net zoals ik, even vanzelfsprekend, organisatie advies (of beter dan: change consultancy) opdrachten 'in het Engels' doe.

Van die tweetaligheid was echter op mijn website niet veel te merken, geef ik toe. En ook deze nieuwsbrief is in het Nederlands. Wel publiceer ik al sinds begin vorig jaar mijn blog nagenoeg altijd in Nederlands én Engels. Mede op verzoek van een internationaal contact - hij schreef: 
"my only frustration is I can't read Dutch. I hate when that happens".

Mijn website kent inmiddels ook Engelstalige pagina's, en recent schreef ik 'Tulips from Amsterdam' - met slechts 11 woorden in het Nederlands.Deze nieuwsbrief is in het Nederlands. But who knows? The next one may be in English or even bilingual. I did promise unpredictability, didn't I?
 
Click here to get in touch with me about individual coaching - in English (of Nederlands)

Ik ben loodgieter


Voor de binge lezers van mijn blog (die bestaan echt! - zo heb ik gemerkt naar aanleiding van de vorige nieuwbrief): naast een nieuwjaarsgroet heb ik een artikel toegevoegd onder de K van Kerstpakket. En heb ik uitgebreid stilgestaan bij wat ik nu eigenlijk geworden ben nu ik groot ben.

Voorlopige conclusie: ik ben loodgieter.

Klik hier om alle blogs te 'binge' lezen (leestijd: half uur of zo?)
Tot slot nog even al mijn online verschijningen op een rijtje (inclusief mijn gloednieuwe webshop):
Consultancy website
Consultancy website
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Twitter
Twitter
Flickr
Flickr
Instagram
Instagram
Fotografie website
Fotografie website
Webshop
Webshop
Heb je feedback, tips, ideeën of vragen? Ik hoor graag van je
Stuur deze nieuwsbrief door naar iemand anders
Copyright © 2017 scherpte diepte Consultancy, All rights reserved.


Wil je geen nieuwsbrieven of emails meer ontvangen van scherpte diepte Consultancy? Klik dan op één van onderstaande opties:

You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp