Copy

Lieve vrienden!

Pinksteren is het feest van de oogst. Die eerste oogst was nog maar het begin. De Heilige Geest werd op een machtige manier uitgestort op 120 volgelingen van Jezus in de bovenzaal. De Geest kwam met kracht: een geweldig gedreven wind en tongen als van vuur op de hoofden. Op die dag kwamen er alleen al 3000 mensen tot geloof. Deze volgelingen veranderden van vertwijfelde onzekere discipelen in vurige en vrijmoedige evangelisten. Ze trokken de wereld door en de poorten van de hel konden hen niet overweldigen. Ze overwonnen tot op de dag van vandaag. 

Dat is een kerk in de kracht van Gods Geest. Wij werken daar graag aan mee. Steeds meer mensen en gemeenten komen naar het EW om onderwijs en gebed over deze doop en vervulling, de gaven en kracht van de Heilige Geest te ontvangen. Om ingeschakeld te worden in de grote oogst die God in dit land gaat binnenhalen.

In deze special een korte Pinksterpreek en een actief gebed om de vervulling en doop met vuur.

Kijk en bid mee! 

Wij wensen jou een gezegend Pinksteren!

We kennen denk ik allemaal wel het lied The Blessing van Kari Jobe wat ook in het Nederlands is vertaald. Het is op basis van de Aaronitische zegen uit Deuteronomium 6. Zelf gebruik ik deze vaak aan het einde van de dienst, juist omdat velen op de livestream moeten kijken en de gemeentezang beperkt is door de maatregelen. 

Voor jullie heb ik een Hebreeuwse versie opgezocht, gezongen en gespeeld door de band van Joshua Aaron.
Social Media Evangelisch Werkverband
Facebook
Twitter
Link
Website
YouTube
Copyright © 2021 Evangelisch Werkverband, All rights reserved.


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.