Copy


- There is More! 2020 -
 Tickets zijn nu verkrijgbaar!

 

Beste vrienden,

De There is More! conferentie is een begrip. Het gaat bij There is More! over de veranderende kracht van het Koninkrijk van God.

Dit jaar brengen we onderwijs over het leven in Gods aanwezigheid. Niet alleen in je binnenkamer maar ook in het normale leven. Dan wordt geloven ook een avontuur met God. Ons doel met de conferentie is heel eenvoudig: Wij willen jou vanuit Gods Woord en door Zijn Heilige Geest bemoedigen, bekrachtigen en onderwijs geven over het werk van de Heilige Geest en het koninkrijk van God.

We moedigen jou aan om te komen en te proeven dat God goed is. Kom niet alleen, maar neem een familielid, een vriend(in) of je collega’s mee! We hebben vele verhalen dat organisaties en teams werden gezegend door There is More!
 

www.thereismore.nl


Uiteraard volgen wij het nieuws rond de beperkende maatregelen rondom COVID-19 nauwgezet. Mocht er iets veranderen in ons beleid, dan laten wij dit weten. Toch kun je gewoon reserveren en de data noteren van 27-29 november 2020. Vooralsnog kun je jezelf opgeven zonder betaalverplichting. Wanneer blijkt dat There is More! geen doorgang kan vinden, dan zullen wij deze verzetten naar een later tijdstip. Hans Maat vertelt je er graag meer over in onderstaande video.

Ga nu naar de website thereismore.nl voor meer informatie over de sprekers en het programma. 


Tenslotte een persoonlijke oproep: Wat is het geweldig als je in deze roerige tijd opnieuw ervaart dat God bij je is, dat Hij je kracht geeft voor het komende seizoen en we samen getuigen van Jezus, die onze rots is, juist als veel onzeker en breekbaar lijkt. Het is ook een investering in jouw leven met God en geloof en gebed moet je samen beoefenen. Daarbij denk ik ook aan voorgangers en predikanten, leidinggevenden op allerlei plekken in de samenleving en aan iedere gelovige die verlangt naar meer!
Je bent van harte welkom!


Hartelijke groet en God zegene jou, 


Nieuwe maatregelen inzake het Corona virus?

Uiteraard volgen wij het nieuws rond de beperkende maatregelen rondom COVID-19 nauwgezet. Mocht er iets veranderen in ons beleid dan laten wij dit aan jouw weten. Voor alsnog kun jij jezelf  gewoon opgeven zonder betaalverplichting. Ga nu naar de website thereismore.nl voor meer informatie over de sprekers en de conferentie. Wanneer blijkt dat There is More! geen doorgang kan vinden dan zullen wij deze verzetten naar een later tijdstip.
  • Je tickets hoef je niet gelijk af te rekenen. Pas als we definitief groen licht hebben krijg je een betaallink toegestuurd en kun je de tickets alsnog afrekenen.
  • Wanneer de conferentie verzet wordt dan ben je niet verplicht de reeds bestelde tickets te betalen wanneer blijkt dat je niet in de mogelijkheid bent om op de nieuwe datum te komen. Je kunt de tickets dan kosteloos annuleren.
COVID-19 maatregelen - There is More! 2020

Speciaal onder uw aandacht

Social Media Evangelisch Werkverband
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Evangelisch Werkverband, All rights reserved.


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp