Copy

Beste vrienden.

Laat me jou bemoedigen in deze tijd van lockdowns en grote veranderingen. Johannes schrijft: 'Deze dingen heb Ik u verteld opdat u in Mij vrede zult hebben. In de wereld zult u verdrukking hebben, maar heb goede moed: Ik heb de wereld overwonnen.'

Wat een vreemde tijd. Soms zijn het dingen om angstig, verontwaardigd of moedeloos van te worden. Maar het is een voorrecht te weten dat God ons tot rust brengt door op Jezus te vertrouwen. Wat jouw of mijn omstandigheden ook zijn. 

In deze nieuwsbrief melden we dat de There is more! - conferentie is verplaatst omdat de veiligheidsregio het niet toestaat aan conferentiecentrum de Betteld. Zelf ben ik met één of twee teamleden wel beschikbaar om in kleine groepen een middag of avond onderwijs te geven en te bidden voor jou en dat noemen we There is more! next. Als je dat ook wilt in jouw kerk, schrijf dan even een mail naar
info@ewv.nl en lees hieronder meer!

God zegene jou!

There is more! conferentie verplaatst

Afgelopen week kregen we bericht vanuit conferentiecentrum 'De Betteld' in Zelhem dat de veiligheidsregio Gelderland-Oost heeft besloten dat er geen grotere bijeenkomsten mogen zijn op hun terrein. We hebben dus de There is More! conferentie 2020 moeten verplaatsen vanwege de ingrijpende maatregelen rondom Covid 19.

Wij weten niet wat de toekomst brengt, maar onze inzet is om - als het maar even mogelijk is - een conferentie te houden. Voor 2021 hebben wij verschillende opties gereserveerd.
De eerstvolgende is op 5,6 en 7 februari 2021. Je kunt je gewoon opgeven als je zeker wilt zijn van een kaartje en hoeft nog niet te betalen.

Het verplaatsen van de conferentie betekent niet dat we in deze tijd niets doen. Op de eerder geplande data zijn we met een filmploeg op de Betteld. We nemen vele toespraken op met de sprekers Matt Helland, Hans Maat, Martin Koornstra, Gerrit Vreugdenhil, Ruben Flach, Esther Vorsterman en anderen. Deze uitzendingen komen beschikbaar via diverse media. Komende weken plaatsen we een programmering van deze uitzendingen op 
www.thereismore.nl en www.ewv.nl

Binnen het Evangelisch werkverband werken we achter de schermen aan het nieuwe jaar en aan onze toerusting en training. Wij geloven dat deze moeilijke tijd voorafgaat aan een tijd van herstel en herleving, ook al zijn we ons ook bewust van de moeilijke kanten die deze crisis brengt in de levens van velen.

Tenslotte: Vertrouw op Jezus. Hij is er altijd bij en Hij is het op wie wij vertrouwen!
 
Zodra de uitzendingen gaan starten, sturen we u informatie en een link!

Bid voor mij!

Wij geloven in de kracht van gebed. We zien grote wonderen in verschillende situaties.
Wij doen jou een aanbod. We hebben een prachtig gebedsteam dat voor jou wil bidden.
Misschien ben jij zelf ook door moeite heengegaan, worstel je met een probleem of ben je ziek. Maar als je dat niet herkent, verlang je misschien wel naar meer groei in je geloof of meer van de Heilige Geest.

Heb je gebed nodig?  Mail naar 
bidvoormij@ewv.nl en we nemen contact met je op. Het gebedsteam hanteert geheimhouding; je bent dus volstrekt veilig!

namens de leiding van het gebedsteam,  

Gerjo en Linda Pasman
There is More NEXT - Vernieuw mijn leven!
Voorafgaand aan de 'There is More' conferentie reizen we door het land. Met een klein team komen we in een kleine persoonlijke setting bemoedigen, onderwijs geven en bekrachtigen door gebed in plaatselijke kerken. Het thema voor de avonden is: 'Vernieuw mijn leven'. 

Ben je gezond (in de zin van COVID19) en wil je graag onderwijs en gebed, dan ben je van harte welkom.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus reserveer snel!

Aanvang 13:00 uur - Verwachte eindtijd 16:00 uur
Locatie: 
Zalencentrum 'de Parel'
Talmastraat 19
3371RL Hardinxveld Giessendam


Reserveer hier je plek!

We kunnen maximaal 30 bezoekers toelaten. We hebben grote zalen met goede ventilatie geboekt waar ruime mogelijkheden zijn om de 1,5 meter in acht te nemen.

De kosten voor dit evenement bedragen € 17,50 per persoon inclusief koffie en thee.

Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van Hans Maat:
Wil je ons helpen in een tijd als deze? 

Geef met Sinterklaas een goed boek kado!

Als je meer tijd hebt omdat er zoveel dicht is door Corona, dan is het lezen van een goed boek wat voor jou!  Met Sinterklaas geef je elkaar gewoon een goed boek en daarom hebben wij een bijzondere aanbieding voor jou. Voor slechts 17,95 heb je het boek 'Doe wat Jezus deed' van Robby Dawkins in handen, die ook op onze conferenties heeft gesproken. Het leest makkelijk en het wakkert je verlangen naar méér absoluut aan.

Wil je het boek gratis, dan is het een idee om vriend te worden van het EW. Je krijgt het dan thuisgestuurd.
Klik hier 

Een korte beschrijving van de inhoud:
De auteur beschrijft zijn ervaringen hoe een avontuurlijk leven met God eruit ziet. Hij neemt je mee naar de sportschool, het winkelcentrum en het eetcafé en laat je zien hoe God jou kan gebruiken. 

Wil je dit boek bestellen: Ga naar onze
webshop 

Vacatures (betaald en vrijwillig)

We hebben momenteel meerdere vacatures open. Wilt u meebouwen aan onze missie? Kijk dan snel verder.
Lees verder

Speciaal onder uw aandacht

Facebook
Twitter
Link
Website
Email
YouTube
Ons e-mail adres:
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA
Terschuur, GE 3784 KA
Netherlands

Add us to your address book


Wenst u aanpassingen te doen aan uw e-mail instellingen van deze nieuwsbrief?
U kunt voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze lijst.